Η μεγαλύτερη προφητεία του Αγ. Παϊσίου για την Ελλάδα πραγματοποιείται..."Θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν.

Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες. Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…"

Τα λόγια αυτά κάνουν τον καθένα να ανατριχιάσει. Είναι λόγια του Αγίου Παϊσίου, προβλέψεις που επαληθεύονται με τον χειρότερο τρόπο. Όλα τα είχε πει. Για την "επιφανειακό" πλούτο της Ελλάδας, για τους δυσβάστακτους φόρους που πληρώνουμε, για τους πολιτικούς που πια έχουν χάσει την αξία τους και με το παραμικρό λιντσάρονται από τους αγανακτισμένους πολίτες.

Ακόμα και για την Τουρκία είχε μιλήσει ο Άγιος και βλέπουμε να επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά. Σοκάρουν οι προβλέψεις του Αγίου: "Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμο. Τα κράτη όλης της γής θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη.

Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο. Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα".

Δεν θα μπορούσε να βγει πιο αληθινός: "Η πατρίδα θα πεινάσει… Θα πέσει πείνα στην Ελλάδα, θα την εκβιάζουν για να προσκυνήσει… Εκείνες τις μέρες, θα της βάλουν φόρους τόσο δυσβάχταχτους, που δεν θα μπορεί να τους πληρώσει ο κόσμος".

Πηγή

Η μεγαλύτερη προφητεία του Αγ. Παϊσίου για την Ελλάδα πραγματοποιείται... Η μεγαλύτερη προφητεία του Αγ. Παϊσίου για την Ελλάδα πραγματοποιείται... Reviewed by Sahiel on 4/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.