Με βιολογικά και πυρηνικά όπλα θέλει να επιτεθεί στην Ευρώπη το ISISΟι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν στην Ευρώπη -με τη Βρετανία να είναι από τους πρώτους στόχους- εμφυτεύοντας βόμβες στο σώμα τους ή τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα που κινούνται χωρίς οδηγό.

«Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται να επιτεθεί με βιολογικά και πυρηνικά όπλα στη Βρετανία αλλά και σε άλλες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου», επεσήμαναν επικεφαλής σε θέματα ασφάλειας της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph.
AdTech Ad

«Υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία ότι οι τζιχαντιστές από τη Συρία και το Ιράκ προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικά μαζικής καταστροφής όπως , βιολογικά, χημικά και ραδιενεργά όπλα», γράφει το σχετικό δημοσίευμα επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε .

Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να εξαπολύσουν επιθέσεις με βόμβες που έχουν εμφυτεύσει στο σώμα τους ή εκρηκτικούς μηχανισμούς που έχουν τοποθετήσει σε αυτοκίνητα που κινούνται χωρίς οδηγό, δήλωσε ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος στο συνέδριο για την ασφάλεια.

Ο Γιόργκε Μπέρτο Σίλβα αναπληρωτής πρόεδρος της Κομισιόν σε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει δείξει μέχρι τώρα ενδιαφέρον για να αποκτήσει στην κατοχή του, χημικά, βιολογικά, ραδιενεργά και πυρηνικά υλικά.

Πηγή

Με βιολογικά και πυρηνικά όπλα θέλει να επιτεθεί στην Ευρώπη το ISIS Με βιολογικά και πυρηνικά όπλα θέλει να επιτεθεί στην Ευρώπη το ISIS Reviewed by Sahiel on 4/22/2016 Rating: 5

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aυτά τα ανθρωποειδή του Daesh πρέπει να εξολπθρευθούν πρίν να είναι πολύ αργά γιά όλους.
Μια μαζική επίθεση της δύσης χωρίς κανένα έλεος είναι η λύση που χρειάζεται σε Ασία αλλά και σε σημεία της Αφρικής όπου δραστηριοποιούνται παρακλάδια του ισλαμοφασισμού.

Από το Blogger.