Ο πραγματικός λόγος που διαλύει την ΟΝΝΕΔ ο Μητσοτάκης...Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν οργισμένο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με τα χτεσινά γεγονότα στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, ωστόσο η αλήθεια κρύβεται... "αλλού"!

Κάθε άλλο παρά έξαλλος, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τους ισχυρισμούς των δημοσιευμάτων, καθώς η αλήθεια είναι ότι βρήκε την τέλεια αφορμή για να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες του Voicenews.gr , ο Κυριάκος Μητσοτάκης έψαχνε από καιρό ένα παράπτωμα των "φίλων" των πρώην αρχηγών της Ν.Δ( όπως του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά), ώστε να καταφέρει να τους απομακρύνει από το κόμμα και σαφώς μετά το χθεσινό φιάσκο βρήκε την ευκαιρία για την κίνηση ΜΑΤ δηλαδή να αναγεννήσει την δική του ΟΝΝΕΔ. Προκειμένου λοιπόν να επανακτήσει τον έλεγχο της, στρατηγικά όφειλε να κάνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα.Κατ' αυτό το τρόπο, επικοινωνιακά κερδίζει τη συσπείρωση της παράταξης καθώς φαινομενικά προβάλει ένα μεταρυθμιστικό προφίλ ενώ παράλληλα φροντίζει να τοποθετήσει στις σωστές θέσεις τους κατάλληλους ανθρώπους.

Πλέον, μετά τα χθεσινά λοιπόν, κατάφερε να υλοποιήσει τα σχέδια του και να διατηρήσει εντός του κόμματος, μόνο τους υποστηρικτές του και σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνέχεια πρόκειται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Πηγή: voicenews.gr
Ο πραγματικός λόγος που διαλύει την ΟΝΝΕΔ ο Μητσοτάκης... Ο πραγματικός λόγος που διαλύει την ΟΝΝΕΔ ο Μητσοτάκης...  Reviewed by Sahiel on 4/19/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.