16 ώρες νωρίτερα η γεωμαγνητική καταιγίδα...Η γεωμαγνητική καταιγίδα που περιμέναμε για σήμερα το απόγευμα, τελικά ήρθε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, κράτησε περίπου 3 ώρες (αντί για 6 που είχε προβλεφθεί). Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ερευνητές αν και ήταν στην κλίμα 5 (G1) πήρε τον πλανήτη κυριολεκτικά ξόφαλτσα και ενώ έβλεπε τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Σε όλες τις προηγούμενες φορές που είχαμε αντίστοιχα φαινόμενα μέσα στις επόμενες 48 ώρες ξεκινούσε ένα ντόμινο σεισμών (5+) ή ισχυρών εκρήξεων ηφαιστείων με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά (κίνηση ρολογιού) στο δαχτυλίδι της φωτιάς του Ειρηνικού) που κρατά περίπου 10 μέρες.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τη θεωρία του κ. Τσιάπα για την πρόβλεψη σεισμών στον Ελλαδικό χώρο παίρνουμε ως αφετηρία τους σεισμούς που εκδηλώνονται στη Κεντρική Αμερική από 0º μέχρι 40º και λίγο βόρειότερα ή νοτιότερα ανάλογα με την εποχή (Παλιρροϊκές έλξεις Σελήνης - Ηλίου) .

Οι διαδρομές που ακολουθούν τα συστατικά περνούν κάτω από το φλοιό της Αμερικανικής ηπείρου, του Ατλαντικού ωκεανού, συγκλίνουν στο Γιβραλτάρ και στη συνέχεια κατευθύνονται κυρίως προς Ιταλία - Ελλάδα σε 50 κ΄ 53 ημέρες από την αφετηρία αντίστοιχα όπου θα προκαλέσουν εκρήξεις ηφαιστείων (Αίτνα ή Στρόμπολι στην Ιταλία) ή νέους σεισμούς ανάλογου μεγέθους ή σμήνος μεσαίου μεγέθους σεισμούς και δευτερευόντως,μικρό ποσοστό σε άλλες χώρες της Μεσογείου και Βαλκανικής.

Προτείνω σε όλους τους φίλους να ασχοληθούν με την θεωρία αυτή... http://tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=26&t=113

Πηγή
16 ώρες νωρίτερα η γεωμαγνητική καταιγίδα... 16 ώρες νωρίτερα η γεωμαγνητική καταιγίδα... Reviewed by Sahiel on 5/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.