ΜΑΞΙΜΟΥ: Συναγερμός για την διαρροή της επιστολής προς τους δανειστές!Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την διαρροή της επιστολής προς τους δανειστές.

Συγκεκριμένα το συγκρότημα ΔΟΛ έκανε γνωστό ότι ο κύριος Τσακαλώτος έστειλε επιστολή προς τους εκπροσώπους των θεσμών με την οποία εξηγούσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει σημαντικό μέρος από τα εκκρεμή προαπαιτούμενα, μεταξύ αυτών την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, τις συντάξεις λόγω ατυχήματος και τα ειδικά μισθολόγια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η σχετική διαρροή στην εφημερίδα τα Νέα του Σ. Ψυχάρη προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών Ε. Τσακαλώτο να ζητάει εξηγήσεις από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, θεωρώντας ότι η σχετική αποκάλυψη έγινε από το γραφείο του Α. Τσίπρα.

Φαίνεται πως η διαρροή έχει φέρει τα πάνω κάτω στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου ψάχνουν να βρούνε το «παπαγαλάκι» που έστειλε την «καυτή» πληροφορία σε «αντίπαλο» δημοσιογραφικό συγκρότημα.

Μάλιστα άλλες ανεπίσημες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο «πληροφοριοδότης» μπορεί να είναι κορυφαίος υπουργός της Κυβέρνησης που για δικούς του λόγους λειτούργησε ως «βαθύ λαρύγγι» για την κυβέρνηση.

Πηγή

ΜΑΞΙΜΟΥ: Συναγερμός για την διαρροή της επιστολής προς τους δανειστές! ΜΑΞΙΜΟΥ: Συναγερμός για την διαρροή της επιστολής προς τους δανειστές! Reviewed by Sahiel on 5/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.