Φτιάξτε το δικό σας σύννεφο και αφήστε το να πετάξει στον ουρανό (Βίντεο)Ο ουρανός πάνω από την Καμπότζη έχει γεμίσει με νέα σχήματα χάρη σε ένα μαγικό μηχάνημα που φτιάχνει σύννεφα.

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, από τους δρόμους της Phnom Penh, όπου ένα μηχάνημα «κόβει» σύννεφα και τα αφήνει να ταξιδέψουν στον ουρανό.

Τα «σύννεφα» αυτά αποτελούνται από σαπούνι και ήλιο και φτιάχνονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Μέσα σε ένα λεπτό το μηχάνημα μπορεί να φτιάξει από 3 έως 5 σύννεφα. Σύμφωνα με την εταιρεία, Khmer Cloud Making Service, η οποία νοικιάζει το μηχάνημα, το σαπούνι είναι βιοδιασπώμενο και δίνει το 5% των εσόδων της στα παιδιά της χώρας που έχουν ανάγκη.

Οι καρδιές δεν είναι τα μόνα σχήματα που μπορεί να φτιάξει κανείς. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας υπάρχουν μηχανήματα που φτιάχνουν σύννεφα σε σχήμα αστέρι, δελφίνι, νιφάδες χιονιού και άλλα.

«Η αποστολή μας είναι να γεμίσουμε τον ουρανό πάνω από το σπίτι σας με ιπτάμενες φούσκες στο αγαπημένο σας σχήμα και μέγεθος, να προσθέσουμε κάτι διασκεδαστικό και λαμπερό στις εκδηλώσεις σας», αναφέρει η ιστοσελίδα.Πηγή: huffingtonpost.gr

Φτιάξτε το δικό σας σύννεφο και αφήστε το να πετάξει στον ουρανό (Βίντεο) Φτιάξτε το δικό σας σύννεφο και αφήστε το να πετάξει στον ουρανό (Βίντεο) Reviewed by Sahiel on 6/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.