Γητειές, ηθική και έρωτας.Η μαγεία είναι ρεύματα ενέργειας προερχόμενα από ψυχές(πυρήνες) όντων και ανθρώπων που εκπέμπονται η στέλνονται συνειδητά.

Η μαγεία είναι η τέχνη και η δύναμη να χειριζόμαστε συνειδητά αυτές τις ενέργειες και να επηρεάζουμε καταστάσεις και πράγματα, ο μάγος είναι ένα είδος επιστήμονα του πνεύματος.

Η θερμότητα οι υπέρυθρες, η ραδιενέργεια είναι ακτινοβόλες κυρίως μορφές ενέργειας, έτσι είναι και οι σκέψεις και οι ενέργειες που εκπέμπει ένα ζωντανό ον. Η διαχείριση αυτών των ενεργειών ονομάζεται μαγεία. Έτσι λοιπόν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τέτοιες για να προκαλούν ή διαλύουν έρωτες.

Η μαγεία δεν είναι κάτι κακό από μόνο της αλλά γίνεται κακιά επειδή ο άνθρωπος έχει κακές βλέψεις και σκοπούς. Αυτό το βλέπουμε και στα βιβλία μαγείας που κυκλοφορούν όπου το 90% περίπου αναφέρονται σε φιλίες και έρωτες πως να τους δημιουργήσεις,διαλύσεις, ξαναφτιάξεις, να πάθει ο άλλος εκείνο το άλλο να προστατεύεσαι από το τάδε κακό που μπορείς να κάνεις και άλλα πολλά παρόμοια. Αυτά τα βιβλία εκδίδονται και συγγράφονται στο όνομα του κέρδους. Π,χ, μια κοπέλα που θέλει έναν άντρα αντί να κοιτάξει πως να βελτιωθεί, κινηθεί, συμπεριφερθεί,στρέφετε στην άμεση λύση την μαγεία, για να προκαλέσει τον έρωτα του εν λόγο άντρα, να προκαλέσει κάτι παρά την θέληση του, ένα είδος σκλαβιάς.

Από την άλλη ο μάγος καλεί για ενίσχυση διάφορα πονηρά πνεύματα και πολλές φορές ανακατεύει και ονόματα αγίων και αγγέλων(γητιές) κτλ και δυνάμεων κάνοντας τους κατά κάποιο τρόπο συνένοχους σε τέτοιες ακάθαρτες πράξεις. Τα μάγια όπως και κάθε είδος τελετής η ισχύ τους μειώνεται με τον καιρό και έτσι θα πρέπει να ξαναγίνουν έτσι όπως ξανακάνουμε θείες λειτουργίες, ευχέλαια κτλ.

Και η εν λόγο γυναίκα θα ξαναπληρώσει με πολλά χρήματα ξανά τον μάγο για τα ερωτικά της. Έχουν φτιαχτεί πολλά ξόρκια και μαγικές συνταγές επειδή ο κόσμος πληρώνει πολλά για τα ερωτικά θέματα. Από την άλλη τα μάγια μπορεί και να μην πιάσουν, επίσης μπορεί και να μη γίνονται απλά να σε κοροϊδεύει.... Διαβάστε τη συνέχεια στο psaras9

Γητειές, ηθική και έρωτας. Γητειές, ηθική και έρωτας. Reviewed by Sahiel on 6/09/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

- Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου...
- Tο Sahiel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
- Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το Sahiel.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Από το Blogger.