Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία! (Φωτογραφίες)Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Κομοτηνή, προκαλώντας ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και περιουσίες.

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε ένα μεγάλο τμήμα του Νομού είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου με το μεγαλύτερο όγκο καταστροφών να συγκεντρώνονται στις ορεινές περιοχές του Δήμου Αρριανών και οικισμούς όπως ο Δοκός και η Βραγιά.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, Ι.Χ. παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά, δρόμοι και καλλιεργήσιμες εκτάσεις πλημμύρισαν ενώ οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους μιας και η βροχόπτωση ήταν ξαφνική και ιδιαίτερα ισχυρή. Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές και σε κτηνοτροφικές μονάδες ενώ σήμανε συναγερμός τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και στην Αστυνομία.


Πηγή: newsbeast.gr
Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία! (Φωτογραφίες) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία! (Φωτογραφίες) Reviewed by Sahiel on 6/14/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.