Αποκαλύπτουμε: Το επόμενο σχέδιο! Ηνωμένες Πολιτείες… Ευρώπης!Μέσα στα αναρίθμητα σενάρια που έχουν προκύψει για την επόμενη μέρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτουμε και αυτό!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί, επωφελούμενοι από το Brexit, θέλουν να βάλουν σε εφαρμογή το μακροχρόνιο σχέδιό τους, μεταμορφώνοντας τις χώρες της ηπείρου σε ένα τεράστιο υπερκράτος. Κοντολογίς, κάτι αντίστοιχο με τις ΗΠΑ.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας πρόκειται να αποκαλύψουν το εν λόγω σχέδιο το οποίο χαρακτηρίζεται ως τελεσίδικο. Σύμφωνα με τις ριζοσπαστικές αυτές προτάσεις οι χώρες της ΕΕ θα χάσουν το δικαίωμα να έχουν το δικό τους στρατό, ποινικό δίκαιο, φορολογικό σύστημα ή κεντρική τράπεζα, με όλες τις εξουσίες αυτές να μεταφέρονται στις Βρυξέλλες.

Επιπλέον τα πιο «ανυπάκουα» κράτη μέλη θα χάσουν επίσης ολοκληρωτικά το έλεγχο των δικών τους συνόρων, για καίρια θέματα, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας εισδοχής και τη μετεγκατάσταση των προσφύγων.

Το σχέδιο έχει προκαλέσει οργή και τον πανικό στην Πολωνία – μια παραδοσιακή σύμμαχο της Βρετανίας στον αγώνα κατά του φεντεραλισμού – αφού οι εν λόγω πληροφορίες διέρρευσαν στο πολωνικό ειδησεογραφικό κανάλι TVP Info.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας αναφέρει ότι η πρόταση βόμβα θα παρουσιαστεί σε συνεδρίαση της ομάδας των ζωρών του Βίσεγκραντ – που αποτελείται από τις Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία και Σλοβακία – από τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγιερ, αργότερα μέσα στην ημέρα.

Αποσπάσματα από την έκθεση εννέα σελίδων δημοσιεύθηκαν σήμερα, καθώς οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας συναντήθηκαν στο Βερολίνο για συνομιλίες που αφορούσαν την κρίση του Brexit.

Στο προοίμιο του κειμένου οι δύο υπουργοί γράφουν:. «Οι χώρες μας μοιράζονται ένα κοινό πεπρωμένο και ένα κοινό σύνολο αξιών, που δίνουν αφορμή για μια ακόμη στενότερη ένωση μεταξύ των πολιτών μας, και ως εκ τούτου θα προσπαθήσουμε για μια πολιτική ένωση στην Ευρώπη και καλούμε τους Ευρωπαίους να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα. »

Πηγή: hellasforce.com

Αποκαλύπτουμε: Το επόμενο σχέδιο! Ηνωμένες Πολιτείες… Ευρώπης! Αποκαλύπτουμε: Το επόμενο σχέδιο! Ηνωμένες Πολιτείες… Ευρώπης! Reviewed by Sahiel on 6/27/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.