Ευχαριστήρια επιστολή Πούτιν προς τους ΈλληνεςΕυημερία και ευμάρεια στους Έλληνες εύχεται ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα "Καθημερινή".

Ο κ. Πούτιν μέσω της εφημερίδας δηλώνει "συγκινημένος", σημειώνει την εταιρική σχέση μεταξύ των δύο κρατών και εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Ολόκληρη η επιστολή του Ρώσου προέδρου αναφέρει τα εξής:

"Ευχαριστώ εγκάρδια τους Έλληνες φίλους για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην Ελληνική Δημοκρατία, που έλαβε χώρα στις 27 και στις 28 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος με τη θερμότητα και την εγκαρδιότητα που η ρωσική αντιπροσωπεία αντιμετωπίστηκε στη χώρα σας.

Εκτιμώ ιδιαίτερα τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης. Διεξήχθη σε κλίμα εμπιστοσύνης και το πρόγραμμά της ήταν εξαιρετικά πλούσιο. Οι συνομιλίες μας απέδειξαν ότι οι θέσεις της Ρωσίας και της Ελλάδας στα περισσότερα υπό συζήτηση θέματα είναι αρμονικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε όχι μόνο ως εταίροι αλλά και ως παλιοί φίλοι. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στις αιώνιες παραδόσεις της πνευματικής και πολιτιστικής συγγένειας των λαών μας.

Η σημερινή συνεργασία της Ρωσίας και της Ελλάδας βασίζεται στον πραγματισμό και στην εμπιστοσύνη. Επαινούμε το υφιστάμενο επίπεδο εταιρικής σχέσης και συμμεριζόμαστε την πεποίθηση ότι το δυναμικό της ανάπτυξης των επιχειρηματικών και των ανθρωπιστικών μας σχέσεων δεν έχει καθόλου εξαντληθεί.

Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης θα δώσουν νέα ώθηση στην εμβάθυνση της αλληλοκατανόησης και της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις χώρες μας και στους λαούς μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες ευημερία και ευμάρεια".

Πηγή

Ευχαριστήρια επιστολή Πούτιν προς τους Έλληνες Ευχαριστήρια επιστολή Πούτιν προς τους Έλληνες Reviewed by Sahiel on 6/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.