Οι offshore που έκρυψε τα λεφτά ο ΜαρινόπουλοςΟι offshore που έκρυψε τα λεφτά ο Μαρινόπουλος - Πάλι πρωτιά στο olympia.gr

 Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ olympia.gr 1 Ιουλίου 2016 Πως ένας εκδότης και ένας σουπερμαρκετάς μπορούν να βγάλουν 600 εκ ευρώ κατάμαυρα.

Η διαδρομή ποσού ύψους 866 εκατ. ευρώ, που ο όμιλος Μαρινόπουλος καταγγέλλεται ότι φυγάδευσε στο εξωτερικό μέσω δικτύου offshore εταιρειών, βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μετά από αναφορά ορκωτού ελεγκτή που κατατέθηκε στις 12 Ιουλίου στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ OFFSHORE ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ OFFSHORE ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΙΙΌπως υποστηρίζει ο ελεγκτής Παναγιώτης Ντάβος στην αναφορά του, που αποκαλύπτει η Realnews, τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία του Μαρινόπουλου είναι υπερδιπλάσια από αυτά που εμφάνισε στην αίτησή του για προστασία από τους πιστωτές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. «Τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται σε 866 εκατ. ευρώ τουλάχιστον και όχι μόνο 279 εκατ. ευρώ και είναι κατά 210% ή υπερδιπλάσια αυξημένα σε σχέση με αυτά που εμφανίζει η αίτηση κατά παράβαση του νόμου (άρθρο 100 παράγραφος 2 περί παρουσίασης των προτεινόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της οικονομικής αδυναμίας), αποκρύπτοντας σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν εξαιρετικά μεγαλύτερο ποσό υποχρεώσεων των πιστωτών», γράφει στην αναφορά του ο ελεγκτής.

Παρότι η περιουσία του Μαρινόπουλου αρκεί, σύμφωνα με τον ορκωτό ελεγκτή, να καλύψει τις απαιτήσεις των πιστωτών, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε άλλη εικόνα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Άρα όλες οι πληροφορίες των σελίδων 57 έως και 61 περί κάλυψης των πιστωτών είναι εξαιρετικά εσφαλμένες και παρουσιάζουν παραπλανητικές πληροφορίες, καθώς οι πιστωτές μπορούν να καλυφθούν εξαιρετικά σημαντικότερα και από τις απαιτήσεις ύψους 498 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου, η αίτηση έχει υποβληθεί κατά παράβαση του ν. 3588/2007 επί ποινή απαράδεκτου λόγω των παραπλανητικών της πληροφοριών».
Οι offshore που έκρυψε τα λεφτά ο Μαρινόπουλος Οι offshore που έκρυψε τα λεφτά ο Μαρινόπουλος Reviewed by Sahiel on 7/18/2016 Rating: 5

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζόμενοι στον «Μαρινόπουλο» να επαγρυπνούν για τη θέση εργασίας και τα δικαιώματά τους, καθώς δεν προκύπτει ότι στο σύνολό τους θα απορροφηθούν σε μια πιθανή μεταβίβαση της εταιρείας και ότι θα διατηρηθούν όλα τα προηγούμενα κεκτημένα που αφορούν την προϋπηρεσία, το ύψος των αποδοχών, άλλα στοιχεία της Σύμβασης και των όρων εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Μαρινόπουλος».

Την Παρασκευή 22 Ιούλη, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της επιχείρησης στη Βόρεια Ελλάδα, με απόφαση του σωματείου τους προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι οι εργαζόμενοι καταλάβαιναν και χρησιμοποιούσαν τη δύναμη της τάξης τους, τη δύναμή τους, τότε θα πέταγαν αυτοί στο δρόμο τους «μαρινόπουλους» που τους πίνουν το αίμα και τους πολιτικούς αγύρτες που τους κοροϊδεύουν και θα χάραζαν τον μοναδικό και παντοτινό δρόμο της δουλειάς, της μόρφωσης, του πολιτισμού, της χαράς της ζωής που αξίζουν και δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ»

http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/07/blog-post_41.html#more

Ε ;;;
Δεν μπορείτε να πείτε …
Συνδικαλισταράδες … οι τύποι !
Το ξεπούλημα στο … αίμα τους !
Φτου …

Ανώνυμος είπε...

Μαρινόπουλος - Οι εργαζόμενοι φαίνεται να μην αντέχουν άλλο και αποφάσισαν ομαδικά να κατέβουν σε απεργία την Παρασκευή (22/7/2016) για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα δεδουλεμένα τους ενώ συνάμα, όπως βλέπετε και στο έγγραφο http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/07/13823256_10207242907175754_1119441680_n.jpg ζητούν να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους και να μην αλλάξουν οι εργασιακές σχέσεις τους με την εταιρεία.

Από το Blogger.