Στα άκρα η σχέση Τουρκίας - Νάτο: «Ανεφοδιάζατε τα μαχητικά των πραξικοπηματιών από τη βάση του Ιντσιρλίκ»Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ΗΠΑ-Τουρκίας. Μετά το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα ΕΚΤΑΚΤΟ: Κρίση Τουρκίας-ΗΠΑ – Ο Ερντογάν έκλεισε τη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ και συλλαμβάνει πιλότους.

Την Ουάσινγκτον θεωρεί υπεύθυνη για το πραξικόπημα ο Σουλτάνος (βίντεο-εικόνες) ανώτεροι Τούρκοι αξιωματούχοι επιτέθηκαν εκ νέου με μεγάλη σφοδρότητα στις ΗΠΑ.

Πριν λίγο τόνισαν σε τουρκικά ΜΜΕ ότι η βάση του Ιντσιρλίκ έκλεισε γιατί η τουρκική κυβέρνηση είχε πληροφορίες ότι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ βοηθούσαν στον ανεφοδιασμό των μαχητικών F-16 των πραξικοπηματιών με καύσιμα και βόμβες για να πυρποληθούν κυβερνητικά κτίρια και το προεδρικό παλάτι.

Πρόκειται για μια απίστευτη καταγγελία καθώς πλέον ανοιχτά και χωρίς προσχήματα η Τουρκία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι ενορχήστρωσαν, βοήθησαν και παρακινούν ανατροπή μέσω πραξικοπήματος της νόμιμης κυβέρνησης.

Όλες οι εξελίξεις πάντως δείχνουν ότι η Τουρκία οδεύει ταχύτατα στην αγκαλιά της Μόσχας…

Πηγή: pentapostagma.gr
Στα άκρα η σχέση Τουρκίας - Νάτο: «Ανεφοδιάζατε τα μαχητικά των πραξικοπηματιών από τη βάση του Ιντσιρλίκ» Στα άκρα η σχέση Τουρκίας - Νάτο: «Ανεφοδιάζατε τα μαχητικά των πραξικοπηματιών από τη βάση του Ιντσιρλίκ» Reviewed by Sahiel on 7/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.