Αποκύημα φαντασίας ήταν η απόπειρα απαγωγής των δύο ανήλικων παιδιών στη Γλυφάδα.Κατά την εξέταση του 13χρονου και της 9χρονης αδερφής του από παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τα δύο παιδιά παραδέχθηκαν ότι όσα είχαν υποστηρίξει για την «απαγωγέα-γιαγιά» δεν ίσχυαν. 

Τα είπαν για να δικαιολογήσουν τη φυγή τους, να «εκδικηθούν» τους γονείς τους και να κερδίσουν την προσοχή τους.

Οι αστυνομικοί από την αρχή είχαν πολλές επιφυλάξεις για την καταγγελία του 13χρονου αγοριού, πως το μεσημέρι της Κυριακής μία ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να απάγει τον ίδιο αλλά και την 9χρονη αδερφή του, την ώρα που βρίσκονταν στη Λ. Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα.

Ο ανήλικος είπε ότι στο διάστημα που η μητέρα των φίλων τους, που ήταν μαζί τους έλειψε για λίγο, μία «γιαγιά», όπως είπε, προσπάθησε να αρπάξει τον ίδιο και την αδερφή του.

Υποστήριξε ότι λίγα μέτρα δίπλα ήταν ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια, στο οποίο θα τους έβαζε μέσα. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος της γυναίκας ή του βαν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να περιγράψει σε εξειδικευμένους αστυνομικούς την περιπέτειά τους για περαιτέρω αξιολόγησή της.

Λίγο αργότερα «ομολόγησε» το… ψέμα τους και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το είπε, με αποτέλεσμα να λήξει ο συναγερμός και να ειδοποιηθούν οι γονείς του προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες χειρισμού και προσέγγισης των παιδιών τους.

Πηγή
Αποκύημα φαντασίας ήταν η απόπειρα απαγωγής των δύο ανήλικων παιδιών στη Γλυφάδα. Αποκύημα φαντασίας ήταν η απόπειρα απαγωγής των δύο ανήλικων παιδιών στη Γλυφάδα. Reviewed by Sahiel on 8/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.