Αποκαλύπτουμε… Η μεγάλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ των Τούρκων στους Ρώσους! Ο Πούτιν… βλέπει;;;Έχουν περάσει σχεδόν 8 μήνες από την κατάρριψη του Ρωσικού SU-24 από τουρκικά πυρά, και παρά τις κινήσεις του Ερντογάν για αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, υπάρχει ακόμα ένα μείζον ζήτημα: Οι δράστες του εγκλήματος χρησιμοποιούνται ξεκάθαρα κατά το δοκούν από την τουρκική κυβέρνηση!

Σε μία προσπάθεια, ίσως να θολώσει τα νερά, η τουρκική κυβέρνηση πιθανολόγησε ότι οι εν λόγω πιλότοι συμμετείχαν και στο βομβαρδισμό εναντίον του τουρκικού κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου (κάτι που δίνει ισχυρό άλλοθι στην Τουρκία), ωστόσο με σημερινές του δηλώσεις ο Τούρκος ΥΠΟΙΚ, εκφράζει τις αμφιβολίες του γι αυτό το ενδεχόμενο!

«Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μεχμέτ Σιμσέκ επικαλούμενος πηγή των μέσων ενημέρωσης, δήλωσε ότι οι πιλότοι οι οποίοι έριξαν το ρωσικό μαχητικό και βομβάρδισαν το κοινοβούλιο είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Αλλά δεν έχω καμία επιβεβαίωση για αυτές τις πληροφορίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο ΥΠΟΙΚ Ζεϊμπεκτσί.

Παράλληλα, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στο Αλ Τζαζίρα την Τετάρτη ότι διεξήχθη έρευνα για τους δύο πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, με την υποψία ότι έχουν δεσμούς με τον Γκιουλέν, που πιστεύεται ότι είναι πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα.

Παρά τις συγκεχυμένες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Ζεϊμπεκτσί επεσήμανε πως ελπίζει ότι όλα τα προβλήματα των διμερών σχέσεων με τη Ρωσία θα πρέπει να επιλυθούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Πρόεδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δύο πρόεδροι αναμένεται να συναντηθούν την ερχόμενη Τρίτη στην Αγία Πετρούπολη.

«Και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα έτοιμες για να επιστρέψει το επίπεδο των διμερών σχέσεων σε αυτό που είχαμε πριν από τις 24 Νοεμβρίου 2015. Προφανώς, πώς και πόσο σύντομα θα γίνει μόνο ο χρόνος θα δείξει. Ελπίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 9ης Αυγούστου προβλήματα θα επιλυθούν εξ ολοκλήρου».

Πηγή: hellasforce.com
Αποκαλύπτουμε… Η μεγάλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ των Τούρκων στους Ρώσους! Ο Πούτιν… βλέπει;;; Αποκαλύπτουμε… Η μεγάλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ των Τούρκων στους Ρώσους! Ο Πούτιν… βλέπει;;; Reviewed by Sahiel on 8/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.