ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ!!Η Κίνα επιθυμεί να ενδυναμώσει τις στρατιωτικές της σχέσεις με τη Συρία μεταφέρει το επίσημο πρακτορείο της ασιατικής υπερδύναμης επικαλούμενο έναν υπεύθυνο κινέζο της άμυνας που επισκέφθηκε τη Συρία. 

O Guan Youfei, Διευθυντής του Γραφείου Διεθνούς Στρατιωτικής Συνεργασίας της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής της Κίνας, συναντήθηκε στη Δαμασκό με τον υπουργό Άμυνα της Συρίας Fahad Jassim al–Freij αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας το Xinhua.

Ο Guan δήλωσε ότι η Κίνα έχει διαδραματίσει με συνέπεια ένα θετικό ρόλο στο ν΄ασκεί πιέσεις για μια πολιτική επίλυση στη Συρία.

« Ο στρατός της Κίνας και της Συρίας έχουν παραδοσιακά μια σχέση φιλίας και ο κινέζικος στρατός θέλει να συνεχίσει να ενδυναμώνει τις ανταλλαγές και τη συνεργασία με το συριακό στρατό», δήλωσε ο Guan Youfei που συναντήθηκε με τον Fahad Jassim al–Freij.Οι 2 άνδρες ανέφεραν το θέμα της εκπαίδευσης του στρατιωτικού προσωπικού και « κατέληξαν σε μια συμφωνία » στη διοχέτευση ανθρωπιστικής βοήθειας από το κινέζικο στράτευμα προσθέτει το ειδησεογραφικό χωρίς να διοχετεύει λεπτομέρειες.


Πηγή: hellasforce.com
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ!! Reviewed by Sahiel on 8/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.