Σε ποιο Ελληνικό νησί θα γίνει βάση του ΝΑΤΟ...Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real που κυκλοφορεί αύριο, o υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναμένεται να ζητήσει από το ΝΑΤΟ να πάρει τη βάση που έχει στο Ιντσιρλίκ και να την μεταφέρει στην Κάρπαθο.

Να υπενθυμίσουμε ότι και πέρσι ο κ. Καμμένος είχε κάνει την πρόταση σε συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Κριστίν Γουόρμουθ, και είχε δηλώσει σχετικά:

"Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, και ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και τον ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ΝΑΤΟϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη, να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο".

Πηγή: voicenews.gr
Σε ποιο Ελληνικό νησί θα γίνει βάση του ΝΑΤΟ... Σε ποιο Ελληνικό νησί θα γίνει βάση του ΝΑΤΟ... Reviewed by Sahiel on 8/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.