Αλ Κάιντα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ θα επαναληφθείΝέες απειλές εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους εκτόξευσε η τρομοκρατική οργάνωση της Αλ Κάιντα, δύο μόλις 24ωρα πριν την επέτειο των 15 χρόνων από την τραγική εκείνη μέρα, που άλλαξε τον κόσμο.

Η απειλή εκτοξεύθηκε δια στόματος του σημερινού ηγέτη της οργάνωσης, Αιμάν αλ Ζαουάχρι, ο οποίος ανάρτησε μήνυμα στα social media.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε πως «το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου θα επαναληφθεί, για όσο οι ΗΠΑ συνεχίζουν το έγκλημά τους εναντίον των μουσουλμάνων».
Την Κυριακή συμπληρώνονται 15 χρόνια

Την Κυριακή, συμπληρώνονται 15 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα, όταν χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, στη Νέα Υόρκη και στο αμερικανικό Πεντάγωνο. Αρκετά χρόνια μετά, εντοπίστηκε στο Αφγανιστάν και εξολοθρεύτηκε ο ιδρυτής της οργάνωσης, Οσάμα Μπιν Λάντεν.

tribune.gr
Αλ Κάιντα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ θα επαναληφθεί Αλ Κάιντα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ θα επαναληφθεί Reviewed by Sahiel on 9/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.