Ήταν μια ανθρωποθυσία; Στο CERN κάνουν λόγο για Fake γύρισμα (Βίντεο)Τι στο διάολο είναι αυτό το βίντεο; Σαφώς είναι πραγματικό το ότι γυρίστηκε στο CERN και ανεξάρτητα από το αν η γυναίκα σκοτώθηκε ή όχι, κάποιος είχε πραγματοποιήσει κάποιου είδους τελετουργικό και γυρίστηκε αυτό.

Όλο αυτό το πράγμα βρωμάει από πολλές πλευρές και νομίζω ότι το βίντεο έγινε με σκοπό να κυκλοφορήσει στο κοινό. Αυτό δεν είναι διαρροή. Αλλά όπως λένε οι υπεύθυνοι του CERN, το γύρισμα έγινε ακριβώς όπως το βλέπουμε, χωρίς την άδεια του και εγείρουν ερωτήματα ως προς αυτό, για την ανεξέλεγκτη δράση προσώπων που κινούνται στο χώρο με πιστοποιημένες κονκάρδες.

«Αυτές οι σκηνές γυρίστηκαν στις εγκαταστάσεις μας, αλλά χωρίς επίσημη άδεια ή τη γνώση μας», απάντησε η εκπρόσωπος του Cern Agence France-Presse σε ένα email.
«Το Cern δεν ανέχεται αυτό το είδος της κοροϊδία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις σχετικά με την επιστημονική φύση της δουλειάς μας.»

MURDER AT CERN – DISTURBING HUMAN SACRIFICE VIDEO SURFACES

Αρκετά για το τι συμβαίνει στο βίντεο δεν μπορώ να πω, το κάνει να μοιάζει με αποκρυφιστική τελετουργία, αλλά ότι αφήνει μια ολόκληρη καραβιά αναπάντητα ερωτήματα, κυρίως στο- γιατί βάζουν αυτό το βίντεο έξω;pentapostagma.gr
Ήταν μια ανθρωποθυσία; Στο CERN κάνουν λόγο για Fake γύρισμα (Βίντεο) Ήταν μια ανθρωποθυσία; Στο CERN κάνουν λόγο για Fake γύρισμα (Βίντεο) Reviewed by Sahiel on 9/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.