Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας για της ελληνική, εδαφική ακεραιότηταΔημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδα Star, δημοσιεύει ένα χάρτη που παρουσιάζει την έκταση που θα καταλάμβανε η Τουρκία, αν δεν είχε υπογραφεί η Συνθήκη της Λωζάνης.

Το θέαμα είναι, το λιγότερο, χυδαίο.


Βλέπουμε ότι εντός των συνόρων της Τουρκίας, είναι η Θράκη, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Κύπρος, η Κρήτη και πολλά νησιά του Αιγαίου.

Από την άλλη πλευρά, η τουρκική "αυτοκρατορία" επεκτείνεται και μέχρι το Χαλέπι, το οποίο ήταν η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά οι Τούρκοι το "έχασαν" με τη Συνθήκη της Άγκυρας.

Θέλουν σιγά σιγά να μας γυρίσουν στα αρχικά σύνορα της χώρας μας. Στη γραμμή ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ. Να έχει η Ελλάδα την Πελοπόνησο, λίγη Στερά Ελλάδα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία θα μοιραστούν την υπόλοιπη. Ε όχι...

voicenews.gr
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας για της ελληνική, εδαφική ακεραιότητα Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας για της ελληνική, εδαφική ακεραιότητα Reviewed by Sahiel on 10/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.