Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώραΤο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά της χώρας έφτασε και στην Αττική. Σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ σε πολλές οδικές αρτηρίες παρατηρήθηκαν προβλήματα στην κίνηση.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα αρκετές κλήσεις για κοπές δένδρων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς και για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ, λόγω πτώσης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε ορισμένα σημεία.

Προβλήματα στην Ηλεία από την κακοκαιρία

Προβλήματα στην Ηλεία από την κακοκαιρία. Δύο περιπτώσεις απεγκλωβισμού ατόμων απο αυτοκίνητα αντιμετώπισαν οι Αρχές. Μια στην οδό Μυστρά όπου δύο άτομα βρέθηκαν μέσα σε όχημα σε νερά βροχής με σχετικά μεγάλο βάθος και η δεύτερη στο Αγρίδι στην ΕΟ Πύργου - Κυπαρισσίας όπου ένας ιερέας έπεσε στο πρανές της οδού με το αυτοκίνητό του και προς στιγμήν εγκλωβίστηκε.


Η κακοκαιρία έπληξε και την Αχαΐα

Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, αντικείμενο, από τον έντονο άνεμο, έφυγε από τη θέση του και έπεσε πάνω σε όχημα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος στο κέντρο της Πάτρας.

Επίσης στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στη διασταύρωση του Λάππα, δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Προβλήματα και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με πτώσεις χωμάτων. Τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Περιφέρεια βρίσκονται σε επιφυλακή.

Στην Αιτωλοακαρνανία, εξ αιτίας των ισχυρών ανέμων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε 28 κλήσεις για κοπές δέντρων, ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία Θέρμου δέχθηκε τρεις κλήσεις, επίσης για κοπές δέντρων.

Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας έπεσε ένα δέντρο στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων, έξω από την πόλη. Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απομακρύνθηκε το δέντρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί πριν λίγα λεπτά.

30 πτώσεις δέντρων από την καταιγίδα στην Αργολίδα

Περισσότερα από 30 δέντρα έπεσαν με την πυροσβεστική να μην μπορεί να επιληφθεί όλων των περιπτώσεων, ενώ τα περισσότερα έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ κόβοντας την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές.


Δέντρα έπεσαν στο Άργος στο περιφερειακό για Μύλους και στην χοντρική αγορά, ενώ στην περιοχή του νοσοκομείου έσπασε μια τεράστια τζαμαρία από κατάστημα, αλλά και μια διαφημιστική πινακίδα από ταράτσα κρέμεται απειλητικά στο δρόμο.

Πηγή
Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα Reviewed by Sahiel on 10/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.