Το πρώτο πικάπ που αψηφά τη βαρύτητα!Σαν να αψηφά τη βαρύτητα είναι ένα φουτουριστικό πικάπ, του οποίου το πλατό αιωρείται, όταν βάζεις τον δίσκο για να τον ακούσεις!

Η τεχνολογία του μέλλοντος για το μέσο του παρελθόντος, εφαρμόστηκε σε αυτό το πικάπ για δίσκους βινυλίου, που δημιούργησε η εταιρεία Mag-Lev Audio.

Το πρώτο «αιωρούμενο πικάπ» είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα ήχου και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Το πλατό για τους δίσκους βρίσκεται στη βάση του, όταν δεν είναι σε χρήση, ενώ τη στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία ανυψώνεται μέσω ενός λογισμικού που επιτρέπει την μαγνητική αιώρηση.

Παράλληλα, ένας λεπτός πορτοκαλί φωτισμός δίνει στο πικάπ μια κομψή, φουτουριστικό αίσθηση, και βελτιώνει περαιτέρω τα οπτικά εφέ της αιώρησης, ακόμη και όταν τα φώτα είναι σβηστά.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης σε αυτό το πικάπ είναι όλη η μαγεία, καθώς διαφέρει από οτιδήποτε άλλο στην αγορά. Η εταιρεία από το Σλοβενία, κατάφερε να επιτύχει όχι μόνο μαγνητική αιώρηση, αλλά και να διατηρήσει απίστευτα ακριβή περιστροφή του πλατό με αισθητήρα που ρυθμίζει το λογισμικό.(με πληροφορίες και εικόνες από Designboom)

Πηγή
Το πρώτο πικάπ που αψηφά τη βαρύτητα! Το πρώτο πικάπ που αψηφά τη βαρύτητα! Reviewed by Sahiel on 10/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.