Ισπανία: Δεκάδες τραυματίες σε έκρηξη από διαρροή γκαζιούΤουλάχιστον 77 άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο της Μάλαγας στην Ισπανία.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή σε φιάλη γκαζιού, ενώ σύμφωνα με το δίκτυο 20minutos.es η κατάσταση τεσσάρων τραυματιών κρίνεται σοβαρή.

Η τοπική εφημερίδα La Opinion de Malaga αναφέρει πως η φιάλη γκαζιού εξερράγη στο εστιατόριο-καφετέρια La Bohemia στο κέντρο της πόλης και πως ο σεφ έτρεξε να ειδοποιήσει τους πελάτες πριν την έκρηξη.

Την ίδια στιγμή, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τραυματιών, πέρα από ασθενοφόρα και οχήματα της αστυνομίας μετέφεραν τους σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο.

Από τους τραυματίες, οι περισσότεροι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κομαρσάλ ντε λα Αξαρκία, ενώ δύο, εκ των οποίων ένα ανήλικο κορίτσι, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μάλαγας.

Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγεία Βέλεζ Σουρ και φέρουν ελαφρά τραύματα στα χέρια και την κοιλιακή χώρα.

Εικόνα από το σημείο της έκρηξης


Πηγή
Ισπανία: Δεκάδες τραυματίες σε έκρηξη από διαρροή γκαζιού Ισπανία: Δεκάδες τραυματίες σε έκρηξη από διαρροή γκαζιού Reviewed by Sahiel on 10/02/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.