Παιδόφιλος 20 ετών βίαζε τις κόρες του, το σκύλο και τις κότες του σπιτιούΜε έξι χρόνια φυλακή τιμωρήθηκε ένας 20χρονος παιδόφιλος ο οποίος ομολόγησε ότι βίασε την κόρη του, τη θετή κόρη του, το σκύλο που είχε η οικογένεια, καθώς και τις κότες.

Το δικαστήριο στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας άκουσε με φρίκη το νεαρό να παραδέχεται ότι είχε βιάσει την μόλις τριών ετών κόρη του, αλλά και τη θετή κόρη του από την ηλικία των 9 ετών έως τα 11 την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, που επικαλείται το ABC, ο 20χρονος είπε στο δικαστήριο ότι είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν σεξουαλικά ένα σκυλί, όταν ήταν παιδί, ενώ και ο ίδιος είχε υπάρξει θύμα κακοποίησης και προσπαθούσε να θεραπευτεί.

Ο δικαστής Paul Muscat χαρακτήρισε τις πράξεις του κατηγορούμενου «αηδιαστικές και ενοχλητικές». «Φαίνεστε αποφασισμένος να κάνετε θεραπεία και να αντιμετωπίσετε την απεχθή και αφύσικη σεξουαλική σας επιθυμία, κάτι που κρίνεται επιτακτικό για να μειωθεί ο κίνδυνος περαιτέρω επιθέσεων» είπε ο δικαστής.


Πηγή
Παιδόφιλος 20 ετών βίαζε τις κόρες του, το σκύλο και τις κότες του σπιτιού Παιδόφιλος 20 ετών βίαζε τις κόρες του, το σκύλο και τις κότες του σπιτιού Reviewed by Sahiel on 10/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.