Πόλεμος στους δρόμους στο Παρίσι -ΕΝΟΠΛΟΙ - λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει περιοχή της πόλης!!!Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχουν μετατρέψει οι λαθρομετανάστες τους δρόμους γύρω από τον σταθμό Stalingrad του Μετρό, στο Παρίσι.

Μεγάλες ομάδες με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα όπλα, επιτίθενται σε όποιον πλησιάζει στην περιοχή και εφορμούν στις γύρω περιοχές, με τις συμπλοκές και τους άγριους ξυλοδαρμούς να βρίσκονται στην καθημερινή αναφορά.

Οι λαθρομετανάστες που μένουν σε σκηνές στη μέση του δρόμου συγκεντρώνουν «πολεμικό υλικό» και φορώντας κουκούλες και σκούφους στο κεφάλι, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε κανονικό γκέτο.


Το βίντεο από τις τελευταίες συγκρούσεις αποτυπώνει τη δράση των ένοπλων ομάδων, τα μέλη των οποίων δεν διστάζουν να χτυπήσουν βάναυσα με καδρόνια και άλλα αντικείμενα τους «αντιπάλους». Τα βίαια επεισόδια έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και αντιδράσεις στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο Παρίσι, πρόκειται για συμμορίες διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίες έχουν οργανωθεί και συγκρούονται στους κεντρικούς δρόμους. Τα επεισόδια έληξαν στις 6 το πρωί τοπική ώρα, όταν τα γκρουπ που συγκρούστηκαν επέστρεψαν στους πρόχειρους καταυλισμούς τους.


Η συγκεκριμένη περιοχή που έχει καταληφθεί από τους μετανάστες, θεωρείται μέρος ήσυχο, με μαγαζιά, εστιατόρια και μπαράκια και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών απ’ όλον τον κόσμο.

Πηγή
Πόλεμος στους δρόμους στο Παρίσι -ΕΝΟΠΛΟΙ - λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει περιοχή της πόλης!!! Πόλεμος στους δρόμους στο Παρίσι -ΕΝΟΠΛΟΙ - λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει περιοχή της πόλης!!! Reviewed by Sahiel on 11/03/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.