ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Δείτε τι συμβαίνει με το Επίδομα Θέρμανσης...


Με καλές προθέσεις πιστεύει η κυβέρνηση ότι θα ζεσταθεί ο ελληνικός λαός. 600.000 Έλληνες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης θα πρέπει να περιμένουν το Φεβρουάριο για να το λάβουν.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να διαθέσει και για την περίοδο Οκτωβρίου 2016-Απριλίου 2017 το ποσό των 105 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Ταυτόχρονα όμως αποφάσισε να αλλάξει και ορισμένα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος προκειμένου να γίνει δικαιότερη κατανομή του διαθέσιμου ποσού των 105 εκατ. ευρώ.Το επίδομα όμως θα αργήσει. Ενώ η τιμή έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρυσι (κατά 7 με 10 λεπτά το λίτρο) όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος ακόμα και αν λυθούν τα προβλήματα με τον επανακαθορισμό και να εκδοθεί η νέα υπουργική απόφαση, ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι να υποβληθούν οι αιτήσεις, να ελεγχθούν και να διασταυρωθούν τα στοιχεία, να εγκριθούν οι πληρωμές και να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων υπολογίζεται σε δύο μήνες.

Με αυτά και με αυτά θα φτάσουμε δηλαδή στον Φεβρουάριο, προς το τέλος δηλαδή του χειμώνα.

Όταν λέμε οργάνωση, εννοούμε οργάνωση, όχι αστεία.

Πηγή: voicenews.gr
ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Δείτε τι συμβαίνει με το Επίδομα Θέρμανσης... ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Δείτε τι συμβαίνει με το Επίδομα Θέρμανσης... Reviewed by Sahiel on 11/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.