ΣΟΚ! ΣΥΡΙΖΑ: η διάθεση του «κοινωνικού μερίσματος»: Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς!


Βασιλης Πολυχρονης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ,σχεδιάζεται - αν επιβεβαιωθεί η υπέρβαση στο πρωτογενές πλεόνασμα - η έκτακτη εφάπαξ επιχορήγηση ασθενέστερων νοικοκυριών από τα υπερβάλοντα έσοδα του προϋπολογισμού ως "κοινωνικό μέρισμα".

Μάλιστα. Να δεις ποιος άλλος είχε δώσει "κοινωνικό μέρισμα" το 2014 και η... τότε αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ το είχε καταγγείλει ως "καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς" (Δήλωση Δ.Τσουκαλά στις 20/3/2014)...α ναι,η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και το έκανε λίγο πριν τις ευρωεκλογές (βρε λέτε?)!Είπαμε,δεξιοί πινοτσετικοί και "αριστεροί" πινοτσετικοί είστε τόσο ίδιοι σαν 2 σταγόνες λύματα από τον ίδιο νεοφιλελεύθερο βόθρο...και βρωμάτε το ίδιο!
ξεφτίλες
Υ.Γ. Εδώ και το link με τη δήλωση του τότε βουλευτή Επικρατείας του μορφώματος και νυν γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Δ.Τσουκαλά (τα γραπτά και η ξεφτίλα μένουν):


Δήλωση Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας για τη διάθεση του «κοινωνικού μερίσματος»: Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς...

Πηγή
ΣΟΚ! ΣΥΡΙΖΑ: η διάθεση του «κοινωνικού μερίσματος»: Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς! ΣΟΚ! ΣΥΡΙΖΑ: η διάθεση του «κοινωνικού μερίσματος»: Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς! Reviewed by Sahiel on 11/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.