Ιαπωνία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» πεζοδρόμια και φανάρια (Βίντεο)Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν πολλοί κάτοικοι της πόλης Φουκουόκα, κοντά στο Τόκιο, σήμερα τα ξημερώματα.

Μία τρύπα άρχισε να δημιουργείται από νωρίς το πρωί και μέσα σε λίγες ώρες έφτασε να έχει μήκος 30 μέτρων και βάθος 15 μέτρων «καταπίνοντας» πεζοδρόμια και φανάρια.

«Είδα ένα φανάρι να πέφτει μέσα στην τρύπα. Ήταν τρομακτικό» αναφέρει ένας άντρας στο τοπικό κανάλι.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, όμως υπήρξαν πολλές ζημιές.

Πολλά καταστήματα έφτασαν κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, τα μέσα μαζικής μεταφοράς της περιοχής ακινητοποιήθηκαν και στο διεθνές αεροδρόμιο της Φουκουόκα κόπηκε το ρεύμα. Προβλήματα προκλήθηκαν ακόμα και σε διαδικτυακές υπηρεσίες τραπεζών ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν για κάποιο διάστημα περίπου 800 νοικοκυριά.

Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από όσους βρίσκονται κοντά στο σημείο να αποφεύγουν να καπνίζουν καθώς υπάρχει φόβος ακόμα και για διαρροές αερίων.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, η τεράστια τρύπα προκλήθηκε από κατασκευαστικές εργασίες για τον υπόγειο σιδηρόδρομο.

Δείτε το βίντεο....


Πηγή
Ιαπωνία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» πεζοδρόμια και φανάρια (Βίντεο) Ιαπωνία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» πεζοδρόμια και φανάρια (Βίντεο) Reviewed by Sahiel on 11/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.