Χιλιάδες στρατιώτες έτοιμοι να ΔΡΑΣΟΥΝ κατά του Ερντογάν...Ο Ερντογάν τρέμει. Το έχουμε καταλάβει, από τις συνεχείς διώξεις στις οποίες προχωρά στο μηχανισμό της Τουρκίας. Τώρα όμως ήρθε το χτύπημα από την άλλη πλευρά.

Στην τελευταία ομιλία του ο Ιμάμης Φ. Γκιουλέν, δήλωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες «εν υπνώσει» Τούρκοι πιστοί στρατιώτες, οι οποίοι αναμένουν την εντολή του για να αναλάβουν δράση.

Προφανώς και ισχύει αυτό που είπε ο Ιμάμης. Μία χώρα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων δε μπορεί να είναι πιστή στον Ερντογάν εν συνόλω. Σίγουρα υπάρχουν αντιφρονούντες.

Μάλιστα ο Γκιουλέν παρομοίασε τους οπαδούς του με τα κύτταρα του εγκεφάλου. Δηλώνοντας ότι ο «εγκέφαλος» είχε πάνω από 10 δισεκατομμύρια κύτταρα, και όλα τους περιμένουν το μήνυμα του για να δράσουν .

«Ο Θεός τους τοποθέτησε εκεί για κάποιο λόγο, και υπάρχουν πολλοί στρατιώτες ήδη εκεί, οι οποίοι μπορούν να κατακτήσουν πολλά πράγματα», είπε, επισημαίνοντας την διείσδυση της οργάνωσής του στο τουρκικό στρατό.


Όταν θα έρθει η σύγκρουση, θα είναι σφοδρή… και σίγουρα αιματηρή…

Πηγή

Χιλιάδες στρατιώτες έτοιμοι να ΔΡΑΣΟΥΝ κατά του Ερντογάν... Χιλιάδες στρατιώτες έτοιμοι να ΔΡΑΣΟΥΝ κατά του Ερντογάν... Reviewed by Sahiel on 11/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.