Καταγγελία για το Πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος με το Αλκοόλ


Αγαπητέ κύριε Κυριάκο Κάλαττα,

Κοινοποίηση: Πρόεδρο και Μέλη της Βουλής
Γενικό Εισαγγελέα
Κυβερνητικό Εκπρόσωπο
Συνομιλητή κ Ανδρέα Μαυρογιάννη
Σύμβουλοι Προέδρου για το κυπριακό
Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και Μητροπολίτες

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Αναφέρομαι στη πιο κάτω καταγγελία σας στους Βουλευτές και στον Γενικό Εισαγγελέα και επιθυμώ, παρά το γεγονός ότι μου ασκείτε κριτική ότι δήθεν διασύρω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να σας συγχαρώ που προβληματιστήκατε και ανησυχείτε για τις συνέπειες που κάτι τέτοιο έχει για τον μέλλον της Κύπρου μας.

Είναι γεγονός ότι πολύ πιο πριν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πάρα πολλές φορές στην αρθρογραφία μου που απευθύνεται σε δεκάδες χιλιάδες έλληνες της Κύπρου, της Ελλάδας και της διασποράς αναδεικνύω μετ’ επιτάσεως το πρόβλημα που ο Πρόεδρος αντιμετωπίζει με το αλκοόλ. Κατά την άποψη μου αλλά και κατά την άποψη πάρα πολλών πολιτών που διαπίστωσαν το πρόβλημα του, τον καθιστά ανεπαρκή και άκρως επικίνδυνο στον χειρισμό κυρίως του εθνικού μας θέματος.

Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν έχω καταγγείλει τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς, σε όσους κοινοποιείται αυτή η επιστολή, το πρόβλημα του Προέδρου αλλά δυστυχώς εξακολουθούν να παραμένουν εγκληματικά αδρανείς. Τους έχω μάλιστα προειδοποιήσει ότι θα φέρουν τεράστια ευθύνη για την άσχημη πορεία που πήρε το εθνικό μας θέμα σαν αποτέλεσμα των αλλοπρόσαλλων χειρισμών του Προέδρου.

Σας παραθέτω πιο κάτω το περιεχόμενο γραπτής καταγγελίας που έκανα στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Γενικό Εισαγγελέα στις 19/10/2016 και παρά τις επανειλημμένες μου υπενθυμίσεις δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση.

Κλείνοντας θέλω να επαναλάβω με έμφαση ότι είμαι πέρα για πέρα πεπεισμένος ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι έχω κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να προστατεύσω την πατρίδα μου από αυτόν. Καλώ άμεσα τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Βουλής και τον Γενικό Εισαγγελέα να επιληφθούν άμεσα του θέματος και δηλώνω ότι είμαι έτοιμος αν αποδειχθεί ότι άδικα συκοφαντώ και υποσκάπτω τον Πρόεδρο να υποστώ τις συνέπειες του Νόμου και να απολογηθώ.

Εν όψη της κρίσιμης και καθοριστικής ‘’Σύναξης’’ της Γενεύης απαιτώ εδώ και τώρα να ξεκαθαρίσει το θέμα. Η Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ, Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, η το ένα συμβαίνει η το άλλο, ας αναλάβει ο καθ’ ένας τις ευθύνες του.

Όμηρος Αλεξάνδρου

<<Προς Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας Λεμεσός, 19 Οκτωβρίου 2016 Αποστέλλεται με email, με φάξ και ταχυδρομικώς Κοινοποίηση Βουλευτές της Κυπριακής Βουλής. Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε. Θέμα: Ηλεκτρονικό Μήνυμα κ. Κώστα Μαυρίδη που αφορά την εξάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το αλκοόλ Πήρα από τον Ευρωβουλευτή του ΔΗΚΟ κ. Κώστα Μαυρίδη το πιο κάτω Ηλεκτρονικό Μήνυμα το οποίο και σας μεταφέρω αυτούσιο και έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα: <>

Επειδή τα όσα αναφέρει στο πιο πάνω ηλεκτρονικό του μήνυμα ο κ. Μαυρίδης για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη είναι πάρα πολύ σοβαρά, εκ μέρους δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών των άρθρων μου μέσω διαδικτύου, σας μεταφέρω παράκληση πολλών από αυτών, όπως καλέσετε τον κύριο Κώστα Μαυρίδη και δημοσιογράφους που παρευρίσκοντο στην συνάντηση του Προέδρου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με το Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, για να σας επιβεβαιώσουν αν όντως όσα περιγράφει στο πιο πάνω ηλεκτρονικό μήνυμα ο κ. Μαυρίδης είναι η πραγματικότητα η όχι.

Πέραν της πιο πάνω ομολογίας του κ. Μαυρίδη, πολλοί πολίτες και αναγνώστες μου, μου έχουν αναφέρει πολλές άλλες συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Πρόεδρος εμφανίστηκε να είναι επηρεασμένος από την κατανάλωση αλκοόλ. Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος έχει πρόβλημα με το αλκοόλ είναι πλέον κοινό μυστικό στους πολίτες. Άλλωστε ο ίδιος ο Πρόεδρος παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή (Εκπομπή Τετ-Α-Τετ του ΡΙΚ με το Τάσο Τρύφωνος) ότι το ποτό του αρέσει και προέτρεψε μάλιστα στην ίδια εκπομπή τον κυπριακό λαό να πίνει καθημερινά 2 με 3 ουισκάκια για να χαλαρώνει και να κοιμάται καλύτερα.

Η πρωτοβουλία της ομάδας πολιτών που αντιπροσωπεύω, να σας καταστήσει ενήμερο του πιο πάνω άκρως σημαντικού για την Κύπρο και τον Λαό της θέματος, δεν έχει ποσώς να κάνει με προσωπικές η και κομματικές διαφορές, αλλά υποκινείται καθαρά από βαθειά ανησυχία λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο εθνικό μας θέμα. Αν όντως ο Πρόεδρος, όπως διαδίδεται, μεταβαίνει στις συναντήσεις του υπό την επήρεια αλκοόλ, θεωρούμε ότι αυτό είναι άκρως επικίνδυνο καθ’ ότι ο Πρόεδρος καλείται να επιδείξει την μέγιστη υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση για να αποφευχθούν μοιραίες για το εθνικό μας θέμα αποφάσεις, δεδομένου μάλιστα ότι ο Πρόεδρος χειρίζεται μυστικά και αποκλειστικά το Κυπριακό.

Σαν Πρόεδρος της εκλελεγμένης από τον λαό Βουλής των Αντιπροσώπων, ευελπιστούμε ότι θα επιληφθείτε άμεσα του σοβαρότατου αυτού θέματος και θα μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που η Βουλή και τα Μέλη της προτίθενται να κάνουν για το θέμα.

Είμαστε στην διάθεση σας για οιεσδήποτε πληροφορίες η/και διευκρινίσεις που τυχών θα χρειαστείτε

Με εκτίμηση
 

Όμηρος Αλεξάνδρου και αναγνώστες του>>

<<Προς Πρόεδρο και τα Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Σας προωθώ το e-mail που έλαβα από τον κ. Όμηρο Αλεξάνδρου και σας ερωτώ: Μπορεί κάποιος να υποσκάπτει το κύρος του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον τρόπο που το κάνει ο κ. Αλεξάνδρου χωρίς συνέπειες; Ανεξάρτητα με το εάν κάποιος ψήφισε ή όχι τον κ. Αναστασιάδη, ανεξάρτητα με το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του, ο κ. Αναστασιάδης είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβάλλεται τα τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού. Και επειδή από ότι φαίνεται το Σύνταγμα και η κυπριακή νομοθεσία επιτρέπουν τον διασυρμό και την γελοιοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς καμιά επίπτωση , θα πρέπει, πιστεύω, να μελετηθεί αυτό το θέμα από το Νομοθετικό Σώμα αλλά και από το Γενικό Εισαγγελέα ώστε να απαγορεύονται τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές. Πώς είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να πηγαίνει στις συνομιλίες «μεθυσμένος» συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα συμβούλων και να μη έχει παραιτηθεί κανένας από τους συμβούλους του και να καταγγείλει τη συμπεριφορά του Προέδρου; Και επειδή, όταν κάποιος μεθά γίνεται εύκολα αντιληπτό, δε θα το γνώριζαν οι αρχηγοί των κομμάτων, ο Αρχιεπίσκοπος, ο Γενικός Εισαγγελέας, οι Υπουργοί, καθώς και άλλοι που συναντούν τον Πρόεδρο; Και όλοι αυτοί θα σιωπούσαν γνωρίζοντας ότι ο Πρόεδρος διαπραγματεύεται το μέλλον τα Κύπρου; ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!!!! ΝΑΙ στη Δημοκρατία, ΝΑΙ στην ελευθερία έκφρασης, ΟΧΙ στην ασυδοσία. Με εκτίμηση Κυριάκος Κάλαττας Εξ Αιγιαλούσης>>

From: Omiros Alexandrou [mailto:oalexandrou@cytanet.com.cy]
Sent: Tuesday, December 27, 2016 1:07 AM
To: oalexandrou@cytanet.com.cy
Subject: FW: Ανησυχώ Δεν Επιχαίρω - Δυστυχώς ο Πρόεδρος όντως έχει σοβαρότατο πρόβλημα με το αλκοόλ!!!


Καταγγελία για το Πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος με το Αλκοόλ Καταγγελία για το Πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος με το Αλκοόλ Reviewed by Sahiel on 12/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.