Στο Μέγαρο Μαξίμου επιχειρούν να φτάσουν οι εργαζόμενοι απο τα Δημόσια Νοσοκομεία


Στο Μέγαρο Μαξίμου επιχειρούν να φτάσουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που έχουν προαναγγείλει για σήμερα στις 9 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ηρώδου Αττικού.

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το πρωθυπουργικό γραφείο μέσω της οδού Λυκείου, ήρθαν ωστόσο αντιμέτωπα με τα ΜΑΤ. Αυτή την ώρα διαπραγματεύονται το ενδεχόμενο να περάσει αντιπροσωπεία τους.

Η ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε στη σημερινή κινητοποίηση τονίζοντας πως παρήλθε η προθεσμία μέσα στην οποία υπήρχε δέσμευση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

«Παρήλθε η προθεσμία που δεσμεύτηκαν για συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον Πρωθυπουργό. Θα την επιβάλλουμε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

«Έχουμε ζητήσει να μας επιτρέψουν να περάσουμε μπροστά από το Μαξίμου για να αναρτήσουμε το πανό μας. Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός δεν διαθέτει δέκα λεπτά χρόνο για να δει τους εργαζόμενους στη δημόσια υγεία που καταρρέει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Πηγή

Στο Μέγαρο Μαξίμου επιχειρούν να φτάσουν οι εργαζόμενοι απο τα Δημόσια Νοσοκομεία Στο Μέγαρο Μαξίμου επιχειρούν να φτάσουν οι εργαζόμενοι απο τα Δημόσια Νοσοκομεία Reviewed by Sahiel on 1/25/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.