Αυτά τα ανθρώπινα πόδια λέγεται ότι σέρβιρε κινέζικο εστιατόριο στην Ιταλία


Σοκ έχει προκληθεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη από τη φωτογραφική καταγγελία ενός σερβιτόρου σε κινέζικο εστιατόριο στην Πάντοβα της Ιταλίας, ότι σέρβιρε ανθρώπινα πόδια σε πελάτες.

Ο σερβιτόρος ανάρτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, που ισχυρίζεται ότι την τράβηξε μέσα στην κουζίνα του κινέζικου, όπου δύο ανθρώπινα πόδια βρίσκονται μέσα σε ένα μπλε μπολ έτοιμα για μαγείρεμα.

Τα πόδια μαγειρεύτηκαν και σερβιρίστηκαν, σύμφωνα με την καταγγελία, ως πόδια αρκούδας -που αποτελούν κινέζικη λιχουδιά.

Ο σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι αυτά τα πόδια μαγειρεύτηκαν για μια παρέα ενός Σλοβένου και των φίλων του που πήγαν στο εστιατόριο.

Μόλις είδε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο ένας τακτικός Ιταλός πελάτης του εστιατορίου το ανέφερε στις ιταλικές Αρχές.

Αμέσως το ιταλικό υγειονομικό έκανε έφοδο στο εστιατόριο όπου βρήκε ποσότητες κρέατος και κατεψυγμένων ψαριών αμφίβολης προέλευσης.

Τα ψυγεία και τα πατώματα της κουζίνας του εστιατορίου ήταν απελπιστικά βρώμικα επίσης.

Βρέθηκαν ακόμα βατραχοπόδαρα και καβούρια που είχαν λήξει.

Η ιταλική Αστυνομία επιστράτευσε ιατροδικαστή για τη φωτογραφία με τα πόδια, ο οποίος είπε ότι «μοιάζουν ανθρώπινα» αλλά ακόμα ερευνάται η φωτογραφία και η προέλευσή της.

tribune.gr


Αυτά τα ανθρώπινα πόδια λέγεται ότι σέρβιρε κινέζικο εστιατόριο στην Ιταλία Αυτά τα ανθρώπινα πόδια λέγεται ότι σέρβιρε κινέζικο εστιατόριο στην Ιταλία Reviewed by Sahiel on 1/14/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.