Οικογένεια τυράννου κι οικογένεια δημοκράτη...


Κι η πλάκα είναι πως ο παιδόφιλος μονάρχης, απαγορεύει στις γυναίκες να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία άνδρα πρώτου βαθμού συγγένειας, να οδηγούν αυτοκίνητο και ο Αλλάχ (θεός στην αραβική) του σύστησε να βγάλει μοναρχικό διάταγμα πως οι γυναίκες είναι εργαλεία, μόνον για αναπαραγωγή!

Έχουμε σαρία κι ο παιδόφιλος μπορεί να διαθέτει χαρέμι... Και μην ξεχνάμε, πάντα ο θεός τον "φωτίζει" κι έτσι η "βουλή" διορίζεται από τον ίδιο, με επιφοίτηση... Όμως, για τη δύση αυτή η "χώρα" -αρεστή και σύμμαχος του Ισραήλ-, είναι "δημοκρατική!

Στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την "πολιτισμένη" και "δημοκρατική" δύση έχουμε δικτατορία: To "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς", διδάσκει Δημοκρατία!

Στη Συρία έχουμε κοσμική δικαιοσύνη, απαγόρευση σαρίας, ανεξιθρησκεία, πολυκομματισμό... Εκεί ο "δικτάτορας κάνει εκλογές, οι γυναίκες έχουν πλήρη κι ίσα δικαιώματα, αλλά Οι δημοσιογραφικές π@ρνες, ακόμη & ΑΠΕ-ΕΡΤ, σιωπούν!


sibilla-gr


Οικογένεια τυράννου κι οικογένεια δημοκράτη... Οικογένεια τυράννου κι οικογένεια δημοκράτη... Reviewed by Sahiel on 4/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.