Ταϊλανδός σκοτώνει την 11μηνη κόρη του online στο Facebook


Άλλο ένα αποτρόπαιο έγκλημα live στο Facebook: Ένας Ταϊλανδός αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή της κόρης του ζωντανά με θιασώτες τα μέλη του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου.

Ο άντρας άρχισε να κινηματογραφεί από τη στιγμή που τύλιξε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της κόρης του, ηλικίας 11 μηνών, και συνέχισε μέχρι που την έριξε από ένα κτίριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης λίγο αργότερα έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Τα δύο βιντεοκλίπ της δολοφονίας του μικρού κοριτσιού παρέμειναν online στο Facebook για 24 ώρες πριν αφαιρεθούν κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Οικονομίας της Ταϊλάνδης. Τα δύο βίντεο συγκέντρωσαν συνολικά 370.000 εμφανίσεις.

Δεν θα μιλήσουμε για την συμπεριφορά του πατέρα από αυτή τη σελίδα, καθώς γνωρίζουμε ότι ανάμεσα μας κυκλοφορούν διάφοροι ψυχοπαθείς.

Για άλλη μια φορά θα σταθούμε στην στάση του μέσου χρήστη που θεωρεί τον εαυτό του ψυχικά υγιή και μετά παρακολουθεί αμέτοχος για 24 ολόκληρες ώρες το αρρωστημένο βίντεο..

Όσο για το Facebook, όπως φαίνεται η δυνατότητα που έχει δώσει για live broadcasting σε όλο τον κόσμο, προκαλεί ικανοποίηση σε αρρωστημένα μυαλά.

Εφόσον επιλέγεις να δίνεις τέτοιες δυνατότητες σε 1 δισεκατομμύριο κόσμο, θα πρέπει να έχεις και την δυνατότητα ελέγχου κύριε Mark. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό βάζει σε πειρασμό πάρα πολλούς που επιζητούν ένα τρόπο προβολής της ψυχοπάθειας που τους κατέχει.

Πόσα παραδείγματα με θύματα ανθρώπινες ζωές θα χρειαστούν ακόμα για προστεθούν φίλτρα και έλεγχοι στην συγκεκριμένη πλατφόρμα;

Η παρακολούθηση εξάλλου είναι κάτι που γνωρίζει να το κάνει πολύ καλά το Faceboοk, όπως για παράδειγμα η συλλογή δεδομένων για λόγους διαφήμισης…

secnews.gr


Ταϊλανδός σκοτώνει την 11μηνη κόρη του online στο Facebook Ταϊλανδός σκοτώνει την 11μηνη κόρη του online στο Facebook Reviewed by Sahiel on 4/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.