Ότι θα δείτε, δεν έγινε στο Ισλαμαμπάντ, αλλά εν Αθήναις ΜΕΣΑ στο Γκάζι !!!! ‘Ν Α Ν Ι – Ν Α Ν Ι’ ΤΟ …Χ Α Τ Ζ Α Ρ Ι ΦΘΑΝΕΙ….

- Απριλίου 05, 2017

Μήν «μπερδευτείτε»! Ότι θα δείτε, δεν έγινε στο Ισλαμαμπάντ, αλλά εν Αθήναις ΜΕΣΑ στο Γκάζι !!!! ‘Ν Α Ν Ι – Ν Α Ν Ι’ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟ …Χ Α Τ Ζ Α Ρ Ι ΦΘΑΝΕΙ….

Ο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ «ΑΥΣΤΗΡΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ (μέσα στο Γκάζι) ΚΑΙ ΜΑΣ «ΚΟΥΝΑΕΙ»ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΕΙΝΑΙΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ – ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ – «ΠΡΟΕΔΡΟΣ»ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!…ΤΟΥΣ …»ΚΑΚΟΠΕΦΤΕΙ» ΙΣΩΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ; Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ … ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ;ΤΟ … Κ Ε Φ Α Λ Ι ΜΑΣ;Λ Ε Τ Ε; [«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]Από εκδήλωση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ (!) Πακιστανών μέσα στο Γκάζι στην Αθήνα……. Δείτε (στο απίστευτο ‘βιντεάκι’ κατωτέρω) ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ, όσο πιό «καλά» μπορείτε, τα μικρά τους παιδάκια, με …Στρατιωτικές στολές, παραδοσιακές ενδυμασίες, ΣΦΙΓΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ και αγριοφωνάρες με συνθήματα!

Πού είναι οι …αντιφασίστες, oι αμέτρητες – και πάντοτε εισαγόμενες και …ξενολαδωμένες – Μ.Κ.Ο και οι πολιτικά ορθοί που βγάζουν σπυριά με όλα αυτά; Καημένα μου «προσφυγάκια», που δεν σας αφήνουν οι «κακοί φασίστες» να μετέχετε της «ελληνικής» παιδείας και να «αφομοιωθείτε»….


Από ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ – ‘ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΤΑΤΗ’ εκδήλωση στο Γκάζι στην Αθήνα… (ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ… ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…)

Πηγή
 
-->