Γιγάντιο παγόβουνο κινείται προς τον Καναδά - Μεγαλύτερο και από αυτό που βύθισε τον Τιτανικό


Ένα μικρό ψαροχώρι στην ανατολική ακτή του Καναδά δέχεται τις τελευταίες μέρες αλλεπάλληλα κύματα τουριστών, που σπεύδουν να αντικρύσουν από κοντά το σπάνιο θέαμα ενός παγόβουνου με ύψος μεγαλύτερο από τα 45 μέτρα, δίπλα στις καναδικές ακτές.

Το τεράστιο παγόβουνο, δείχνει να έχει ακινητοποιηθεί κοντά στο Φέριλαντ, μια απομακρυσμένη κοινότητα στη «Νέα Γη», γνωστή και ως «η πλατεία των Παγόβουνων».

Το επιβλητικό παγόβουνο, που έχει κολλήσει στο βυθό, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που βύθισε τον Τιτανικό το 1912. Αν και δεν πρόκειται να εντοπίσετε κοντά του τον Τζακ και τη Ρόουζ, το χωριό σφύζει από τουρίστες που ανυπομονούν να το δουν, να το φωτογραφίσουν από κοντά και να βγάλουν σέλφις μαζί του στο φόντο.


Δεδομένου ότι το παγόβουνο έχει φτάσει σε ρηχά νερά και είναι προς το παρόν στάσιμο, δεν είναι πιθανό να παρασυρθεί σύντομα από το αρκτικό ρεύμα. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει μεγάλες «μπίζνες» για το Φέριλαντ, αν και σύμφωνα με τους κατοίκους τα δύο μοναδικά εστιατόρια της πόλης δεν ανοίγουν έως τις 24 Μαΐου.Πηγή


Γιγάντιο παγόβουνο κινείται προς τον Καναδά - Μεγαλύτερο και από αυτό που βύθισε τον Τιτανικό Γιγάντιο παγόβουνο κινείται προς τον Καναδά - Μεγαλύτερο και από αυτό που βύθισε τον Τιτανικό Reviewed by Sahiel on 4/22/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.