Η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας απάντησε στην απειλή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα


Η Αυστραλή Υπουργός Εξωτερικών Julie Bishop. Η επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Αυστραλίας Julie Bishop απάντησε στην απειλή από την Πιονγιάνγκ ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της χώρας, γράφει η Sydney Morning Herald .

Οι Πύραυλοι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας αποτελούν απειλή για τους γείτονες, και αν δεν περιοριστεί η Πιονγκγιάνγκ, και για τις χώρες της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, δήλωσε η Bishop.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών μίλησε για τον κίνδυνο που θέτει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και σε άλλες χώρες. Σε απάντηση, η Πιονγιάνγκ απείλησε την Αυστραλία με ένα πυρηνικό πλήγμα, αν αυτή τυφλά και με ζήλο θα στηρίζει τις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη Λαϊκή Δημοκρατία πιστεύουν ότι Καμπέρα και την Ουάσιγκτον θέλουν να απομονώσουν και να καταστείλει την χώρα τους.

References [ βιβλιογραφικές αναφορές] ↑ Sydney Morning Herald
( http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/julie-bishop-fires-back-at-north-korea-after-nuclear-threat-against-australia-20170423-gvqkqw.html )

ΠηγήΗ υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας απάντησε στην απειλή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα Η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας απάντησε στην απειλή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα Reviewed by Sahiel on 4/24/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.