Φωτογραφία μετά από σφοδρό δυστύχημα, έχει διχάσει το διαδίκτυο

- Μαΐου 15, 2017

Οι οικογένειες δύο γυναικών και ενός μωρού που σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα λένε πως μία παράξενη φωτογραφία που τραβήχτηκε στον τόπο του δυστυχήματος τους παρηγορεί. Η Hannah Simmons, 23, και η 9 μηνών κόρη της, A’lannah, μαζί με την φίλη τους, Gainesville, από την Georgia, έχασαν την ζωή τους στις 25 Απριλίου.

Η κυρία Simmons έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και χτύπησε σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Το ατύχημα προκάλεσε μποτιλιάρισμα και η οδηγός Anisa Gannon βρέθηκε αποκλεισμένη καθώς πήγαινε προς την δουλειά της.Για να αποδείξει στο αφεντικό της πως ήταν παγιδευμένη, έβγαλε μία φωτογραφία από το δυστύχημα. Η φωτογραφία δείχνει μία ακτίνα φωτός να κατεβαίνει στο αμάξι και οι οικογένειες των θυμάτων λένε πως τους έδωσε ελπίδα.

Όταν η Gannon είδε την φωτογραφία, πίστευε πως αυτό που έβλεπε ήταν «το μονοπάτι προς τον ουρανό.»“

Ενώ οι περισσότεροι λένε πως ήταν κάποια αντανάκλαση, η Gannon λέει πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. “Είναι απερίγραπτο, βασικά φαίνεται σαν να φεύγουν.”


Αργότερα, η Gannon έψαξε την μητέρα της Hannah Simmons, Judy, η οποία της είπε πως αυτή η φωτογραφία ήταν ένα πολύ σημαντικό δώρο. “Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε για κάποιο λόγο – για να με ηρεμήσει. Η Hannah ήταν η καλύτερή μου φίλη και θα με προσέχει τώρα από ψηλά,” είπε η μητέρα του θύματος.


Εσείς τι πιστεύετε πως είναι αυτή η ακτίνα φωτός;

Credit: dailymail.co.uk

koyzoylo.gr
 
-->