Ελληνοσουηδέζα Θεά στα σαλόνια της μόδας

- Ιουνίου 25, 2017

Με πατέρα Έλληνα και μητέρα μια πρώην Μις Γαλλία, το εντυπωσιακό μελαχρινό κορίτσι συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς τους λόφους του Hollywood

Όλοι κατά καιρούς αναζητούμε κάποιον Έλληνα, Ελληνίδα ή έστω ξένο ελληνικής καταγωγής για να αναδείξουμε τις επιτυχίες του και και να μεταδόσουμε κάποια από τη λάμψη του στα περιοδικά και στα sites. Στην περίπτωση της πραγματικά εντυπωσιακής Ελληνοσουηδέζας Ζωής-Αγγελικής Μαντζακάνη, μοντέλο και ηθοποιού, έχουμε να κάνουμε με ένα μελαχρινό κορίτσι ύψους 1,76, γεννημένο στην Καλσκρόνα της Σουηδίας, το 1994, από Έλληνα πατέρα και μητέρα πρώην Μις Γαλλία, την Κλοντίν Ωγκέ.

Η Ζωή, που σπανίως χρησιμοποιεί το Αγγελική στα επαγγελματικά της (Zoe Mantzakanis), ξεκίνησε σχεδόν από τα 15 να ποζάρει για περιοδικά στη Σουηδία ως μοντέλο, στα 18 υπέγραψε στο πρακτορείο Elite και τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται κάτω από την προστασία του Trump Models της Νέας Υόρκης, όπου υπάρχει κανονικά η καρτέλα της. Κι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς στον «αέρα» καθώς η Μαντζακάνη δεν έχει δώσει συνεντεύξεις (πέρασε και από cast στο περιοδικό «Sports Illustrated» αλλά μάλλον τους έπεσε πολύ μελαχρινή…), αν και το τελευταίο διάστημα φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως διάφορες εκδόσεις της «Vogue», το «Flaunt» και άλλα. Πιο πρόσφατη συνεργασία της, η μεγάλη εταιρεία casual LNA Clothing για την οποία η Ζωή έχει κάνει τον πιο πρόσφατο κατάλογο της, ενώ στα συν της και η συμμετοχή της σε διαφημιστικά εταιρείων μόδας.

Εκτός των άλλων, η πολυτάλαντη Μαντζακάνη, θα ήθελε πολύ να περάσει και στην υποκριτική και μάλιστα έχει κάνει μία εμφάνιση στον κινηματογράφο, στην ταινία «R.I.P.D.», δίπλα στους Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολοντς και κάποια guests σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Gossip Girl».
Όσο για τη σχέση της με την Ελλάδα; Αν εξαιρέσει κανείς ότι από μίλια μακριά κάνει «μπαμ» ότι έχει μεσογειακές ρίζες και μια ομορφιά που μόνο στον ευρωπαϊκό νότο συναντάς (θυμίζει έντονα την Ισαβέλα Δάρρα), πουθενά στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στην πατρίδα του πατέρα της.


Πηγή
 
-->