Τραγικός θάνατος 33χρονης fitness blogger

- Ιουνίου 23, 2017

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο θάνατος μιας fitness blogger, η οποία πέθανε όταν ανατινάχθηκε το σέικέρ της και τη χτύπησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή προσβολή.

Η οικογένεια της 33χρονης Ρεμπέκα Μπέργκερ ανακοίνωσε τον θάνατό της στα social media, όπου είχε πάνω από 200.000 φαν που παρακολουθούσαν καθημερινά τις αναρτήσεις της, οι οποίες είχαν να κάνουν με την υγιεινή διατροφή και γενικότερα με τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η γονείς της Ρεμπέκα ανέφεραν ότι η κόρη τους πέθανε από οικιακό ατύχημα, μέσα στο σπίτι της στην ανατολική Γαλλία. Πόσταραν, μάλιστα, και φωτογραφία του σέικερ που τη «σκότωσε», εξηγώντας το πώς ακριβώς εξερράγη και τα κομμάτια του χτύπησαν τον θώρακά της.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το χτύπημα στον θώρακα προκάλεσε καρδιακή προσβολή στην άτυχη blogger και έτσι έχασε τη ζωή της. Προειδοποιώντας για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται σε πράγματα που δεν φαντάζεσαι, η οικογένεια της Ρεμπέκα έγραψε: «Αυτό είναι ένα σέικερ σαν και αυτό που εξερράγη και χτύπησε τη Ρεμπέκα στο θώρακα, προκαλώντας τον θάνατό της. Το σέικερ ήταν σφραγισμένο. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν στο σπίτι σας. Δεκάδες χιλιάδες τέτοια ελαττωματικά σκεύη κυκλοφορούν εκεί έξω». Ωστόσο, δεν ανέφεραν τη μάρκα του σέικερ που εξερράγη στα χέρια της κόρης τους.Πηγή: iefimerida
 
-->