Οι ΗΠΑ Μας Χαρίζουν Όπλα Σαπάκια Γιά Νά Μήν Πάρουμε Τά Νέα Υπερσύγχρονα Ρωσικά Όπλα Που Μας Προσφέρει ο Πούτιν;

- Ιουλίου 04, 2017

Ένα προφητικό Άρθρο του Σπύρου Πρίφτη με τίτλο: Σεργκέι Λαβρόφ:Είμαστε έτοιμοι να Παραδώσουμε Υπερσύγχρονο Στρατιωτικό Εξοπλισμό στην Ελλάδα! Αλλά ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος έλειπε ταξιδάκι στην Ινδονησία; 
Δείτε εδώ: https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/5S9ez6Cr7qC είχε προειδοποιήσει για τον σκοτεινό ρόλο του Π.Καμμενου!

Τη στιγμή που μια ολόκληρη χώρα βιώνει τις ολέθριες συνέπειες των μνημονιακών δεσμεύσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το ταμείο των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων να είναι μείον, δεν υπάρχει σάλιο για αγορά ούτε πυρομαχικών, αναμένουμε σαν ζητιάνοι νέες δωρεές «σαπάκια» απο τα αποθέματα του στρατού των ΗΠΑ, που είναι προς απόσυρση, η χατακομένα-ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του ΓΕΣ, το πρώτο πακέτο της Αμερικανικής Δωρεάς των 75 ελικοπτέρων ένοπλης αναγνώρισης OH-58D Kiowa Warrior, θα βρίσκονται στην Ελλάδα πριν από το τέλος του χρόνου. Τα πρώτα Bell OH-58 Kiowa είναι μια οικογένεια στρατιωτικών ελικόπτερο ενός μοτέρ, και ήταν σε συνεχή υπηρεσία στον Στρατό των ΗΠΑ από το 1969 έως το 2017, όταν αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε από τα AH-64 Apache. Στις 21 Σεπτεμβρίου 1981, η Bell Helicopter Textron, αναβάθμισε τα Bell OH-58 Kiowa ως OH-58D, το πρώτο πρωτότυπο πέταξε στις 6 Οκτωβρίου 1983, και το αεροσκάφος τέθηκε σε λειτουργία το 1985.

Δεύτερη δωρεά απο σαπάκια είναι η παραλαβή μεγάλου αριθμού ΤΟΜΑ M2 Bradley! Το M2, το οποίο πήρε το όνομά του από τον στρατηγό Omar Bradley του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , μεταφέρει ένα πλήρωμα τριών και έξι άνδρες ομάδας πεζικού, και εισήλθε σε υπηρεσία στον αμερικανικό στρατό το 1981!

Το μόνο θετικό στην υπόθεση αυτή είναι για τα άρματα μάχης Μ1Α1 του πακέτου που επρόκειτο να παραλάβει δωρεάν η χώρα, αλλά τόσο η Γερμανία, όσο και εγχώρια επιχειρηματική συμφέροντα υπονόμευσαν.Αν και υπάρχει έγκριση από τις ΗΠΑ για 400 άρματα προμήθειας του τύπου αυτού προς την Ελλάδα, εκκρεμεί για άγνωστους λόγους.

Είναι γνωστό οτι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ως υπέρμαχος υπονομευτής των Ελληνορωσικών σχέσεων, βάζει ένα τέλος για την Ελλάδα στην αγορά όπλων από την Ρωσία, μιας και σε παλαιότερες δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ,και θα είναι κάθε φορά, μόνο η Αμερική είναι πραγματική φίλη της Ελλάδας!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης  - email: spyros.priftis76@yahoo.gr


 
-->