Συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις

- Ιουλίου 08, 2017

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, παρά τις αντιδράσεις των εμπόρων και των εμποροϋπαλλήλων, η υπουργική απόφαση για τις περιοχές όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 32 Κυριακές τον χρόνο από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο

Σημειώνεται ότι ήδη η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την επόμενη Κυριακή, ενώ η ΕΣΕΕ έχει δηλώσει ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ για την απόφαση.

Σύμφωνα με τους χάρτες που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι οριζόμενες περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Αττικής δεν περιλαμβάνουν μόνο τα οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται εντός των ορίων αλλά και τα καταστήματα που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών που βρίσκονται εντός των ορίων, αλλά και των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται εκατέρωθεν των κάθετων στα όρια οδών και κατά μήκος ενός οικοδομικού τετραγώνου, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας του σημείου εισόδου κάθε καταστήματος.

Διαβάστε το ΦΕΚ στο newmoney.gr

Δεν μπορούν να χωνέψουν το πώς ναυάγησαν οι πολυεθνικές τύπου καρφούρ πράκτικερ κ.λ.π , και άντεξαν τόσο πολύ οι μικροί στον πρόστυχο ανταγωνισμό τους. Τώρα οι υποτελείς της κυβέρνησης θέλουν να δημιουργήσουν κρανίου τόπο, για να επανέλθουν δριμύτερες. Δεν καταλαβαίνουν οι κόπανοι ότι σε κρανίου τόπο τα πολυκαταστήματα τι να έλθουν να κάνουν. Ποιο μεγάλο τζίρο θα έχουν εάν ανοίξουν… καταμεσής της ζούγκλας.

ixnos.blogspot.gr

 
-->