ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Παίχθηκε …ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τις «Πλάτες» των «ΦΙΛΩΝ» !! ΟΛΑ στο ΦΩΣ!!!

- Ιουλίου 23, 2017

ΩΣΤΟΣΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ…


Η ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….

Στήριξη στην Άγκυρα με στόχο την ικανοποίηση του αιτήματος για απόλαυση των τεσσάρων ελευθεριών στην Κύπρο από τους Τούρκους πολίτες, πρόσφερε η Κομισιόν στη Διάσκεψη του Κραν Μοντάνα.

Παράλληλα, όμως, τοποθετήθηκε κατά των επεμβατικών δικαιωμάτων και των εγγυήσεων που αξιώνει η Τουρκία σε μια ομόσπονδη Κύπρο, η οποία, θα παραμείνει κράτος-μέλος της Ε.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ», ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς εξήγησε αναλυτικά στη Διάσκεψη της Ελβετίας, ότι το αίτημα της Τουρκίας για τις τέσσερις ελευθερίες –αποκλειστικά και μόνον στη Κύπρο– θα μπορούσε να ικανοποιηθεί σε δύο επίπεδα:

1. Η ελεύθερη διακίνηση, εγκατάσταση και παροχή αδειών εργασίας για τους Τούρκους πολίτες στην Κύπρο θα μπορούσε να ρυθμιστεί με «διμερή συμφωνία» μεταξύ της Τουρκίας και της ομόσπονδης Κύπρου.

2. Η ελεύθερη διακίνηση τουρκικών αγαθών και υπηρεσιών στην ομόσπονδη Κύπρο θα γίνει στο πλαίσιο της αναβάθμισης της Τελωνειακής Ένωσης της Τουρκίας, η οποία περιλαμβάνει τέτοιες πρόνοιες και θα εκτείνεται σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Πηγή


 
-->