ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

- Ιουλίου 02, 2017

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ! ΑΥΤΟ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΨΥΧΡΑΝΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ , ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ . Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΑ , Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΒΑΣΗ ΤΩ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΦΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ή ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ. ΑΥΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ.

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΞΕΝΗ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΟΥΛΑΣΤΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΗΜΑ. 
-->