Μετά την Κίνα, η Ελλάδα! Το σχέδιο του παγκόσμιου ηγέτη στην Βουλή των Ελλήνων

- Ιουλίου 26, 2017

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε χθεσινό μας άρθρο σας παρουσιάσαμε το σύστημα «κοινωνικής βαθμολόγησης» του παγκοσμίου κράτους, που εφαρμόζεται εν αρχή στην Κίνα, και τώρα θα σας δείξουμε πως θα μας ελέγχουν στην εργασία αλλά και στην έκφραση των ιδεών μας. Μάλιστα το θέμα καταγγέλθηκε στην Βουλή των Ελλήνων.

Όπως σας γράψαμε, οι πληρωμές και οι αγορές των πολιτών καθώς και δεκάδες άλλες καθημερινές δραστηριότητές τους θα βαθμολογούνται-αξιολογούνται από την κυβέρνηση και θα βγαίνει ένας συνολικός βαθμός «κοινωνικής συμπεριφοράς» όλων των πολιτών.

Και πως θα γίνονται όλα αυτά; Μέσω ενός είδους βιοτσίπ σε κάθε πολίτη, το οποίο θα είναι δικτυωμένο με έναν κεντρικό ιστό υπολογιστών.

Όποιος πολίτης δρα, σύμφωνα με τις κρατικές υποδείξεις, θα τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης από το Κράτος. Τα «κακά παιδιά» θα απομονώνονται.


Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ! Οι πολίτες πρέπει να ελέγχονται και εν ώρα εργασίας, όχι μόνο στον ελεύθερο χρόνο τους!

Βουλευτές της ελληνικής Βουλής, με ερώτηση που κατέθεσαν, κατήγγειλαν τις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων στην διανομή διαφημιστικών εντύπων, καθώς υποχρεώνονται να φέρουν μαζί τους συσκευές εντοπισμού στίγματος (GPS) με στόχο την επιβεβαίωση κάλυψης της έκτασης διανομής που έχει δοθεί στον εργαζόμενο.

Σε περίπτωση δε, που ο εργαζόμενος σταματήσει έστω και 5 λεπτά να ξεκουραστεί από το περπάτημα, το σύστημα εντοπισμού ενημερώνει την εταιρεία, η οποία προβαίνει σε μέτρα.

Πολύ καλά διαβάσατε!

«Σαφώς τέτοιες τακτικές παραπέμπουν σε φεουδαρχικές σχέσεις εργασίας και πρέπει να ανατρέπονται, αφού είναι υποχρέωση όλων μας να διασφαλίζουμε το υγιές εργασιακό περιβάλλον» υπογραμμίζουν οι βουλευτές.

Με την ερώτησή τους καλούν την υπουργό Εργασίας να ενημερώσει τη Βουλή σε ποιες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο ώστε να απαγορεύεται η χρήση συστημάτων εντοπισμού στίγματος (GPS) στους εργαζόμενους κατά την διάρκεια εργασίας τους.

Το παγκόσμιο κράτος δε θα ελέγχει μόνο την καθημερινότητά μας αλλά και πόσο καλοί «δούλοι» είμαστε, καθώς το σχέδιο προβλέπει πλήρη εξάρτηση των πάντων από την εξουσία και όχι ελεύθερο επάγγελμα και αυτονομία.

Το GPS μπορεί κάλλιστα να εμφυτεύεται, όπως συμβαίνει ήδη με την μορφή μικροτσίπ σε υπαλλήλους σε Ευρώπη και Αμερική, με το el.gr να σας έχει ενημερώσει για τα πάντα.

Τι θα γίνει με όποιον δεν υπακούει κατά την εργασία αλλά και κατά τον ελεύθερο χρόνο του;

Την απάντηση για αυτό την παίρνουμε από την Βρετανία και αφορά την ελεύθερη έκφραση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εκεί καλούν τους πολίτες να καλούν τον αριθμό «έκτακτης ανάγκης 999», προκειμένου να αναφέρουν «επιθετικά ποσταρίσματα» στα social media, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να συλληφθούν πάραυτα οι «εγκληματίες»!

Ποια θα είναι άραγε αυτά τα «επιθετικά ποσταρίσματα»; Μόνο τα υβριστικά, τα οποία καλώς διώκονται, ή οι απόψεις που διαμαρτύρονται για την διάδοση μια «τοξικής» πολυπολιτισμικότητας, η οποία καταργεί τις αρχές και την ταυτότητα των κρατών της Δύσης;

«Δεν μπορεί να μας κρυφτείς πίσω από μία οθόνη υπολογιστή. Τα αγόρια μας με τα μπλε θα σε βρουν #999WhatsYourEmergency», αναφέρεται σε ανάρτηση στο Tweeter από την Αστυνομία του Wiltshire!


Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα μπορούμε ούτε να σκεφτόμαστε διαφορετικά από το παγκόσμιο κράτος. Ακόμα και η σκέψη θα ελέγχεται, αν λάβουμε υπόψη μας την προσπάθεια που γίνονται, έτσι ώστε μέσω της τεχνητής νοημοσύνης να συνδεθούν οι πολίτες εγκεφαλικά με τις συσκευές της, σε έναν τεράστιο παγκόσμιο ιστό κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος θα ελέγχεται από τις πολυεθνικές της Νέας Τάξης και τον έναν ηγε΄τη, ο οποίος θα διευθύνει.

Όσοι μάλιστα επιχειρηματολογούν υπέρ της επιβράδυνσης στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, χαρακτηρίζονται από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook ως «αμφισβητήσιμοι» αλλά και «ανεύθυνοι».

Η ρητορική δημοσίων προσώπων θυμίζει όλο και περισσότερο δικτατορία! Εσείς τι λέτε;

el.gr


 
-->