Επίθεση παιδόφιλου σε ενδεκάχρονη στα Μέγαρα

- Αυγούστου 20, 2017

Χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα ένα δέντρο με... ωραία σύκα, ένας 62χρονος προσπάθησε να αποπλανήσει ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών, στα Μέγαρα. Η ανήλικη κατάφερε να του ξεφύγει και ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Ολα έγιναν τη Δευτέρα, τη στιγμή που το κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του. Ο 62χρονος που περνούσε από τον δρόμο την πλησίασε και, με το πρόσχημα ότι θα της έδειχνε μια μεγάλη συκιά, προσπάθησε να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Η 11χρονη πείστηκε τελικά και ο 62χρονος την οδήγησε σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Τότε άρχισε να θωπεύει το κοριτσάκι σε διάφορα σημεία του σώματός του. Εκείνο κατάφερε ευτυχώς να ξεφύγει από τα χέρια του ηλικιωμένου δράστη και έντρομο ενημέρωσε τους γονείς του. Εκείνοι, ακούγοντάς το να τους διηγείται τις στιγμές τρόμου που βίωσε, έμειναν έκπληκτοι και κάλεσαν την Αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Υστερα από έρευνες, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος διέταξε την προσωρινή κράτησή του με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή.

dimokratianews.gr


 
-->