Στη Σουηδία ζήτησαν τη νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας

- Αυγούστου 20, 2017

Στη Σουηδία ζήτησαν να νομιμοποιηθεί η αιμομιξία και η νεκροφιλία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Αυτοί που το ζητάνε είναι οι νεολαίοι των «Φιλελεύθερων» (πρώην Φιλελεύθερο Λαϊκό Κόμμα), το οποίο τοποθετείται στην κεντροδεξιά.

Σύμφωνα με τον Independent πάντα, η τοπική οργάνωση νεολαίας της Στοκχόλμης πήρε την απόφαση αυτή στην ετήσια συνάντησή της την Κυριακή.


Οι νεολαίοι ζήτησαν να νομιμοποιηθεί η αιμομιξία μεταξύ αδελφών άνω των 15 ετών και επίσης να επιτρέπεται στους ανθρώπους να «κληροδοτούν» το σώμα τους για ερωτική επαφή μετά το θάνατο, χωρίς να φοβούνται ότι ο δράστης θα διωχθεί.

Για να καταλάβετε πόσο… προοδευτικοί είναι όλοι αυτοί, όταν η Μουσουλμανική Αδελφότητα διακυβέρνησε για σύντομο χρονικό διάστημα την Αίγυπτο, ψήφισε νόμο τον Απρίλιο του 2012 που επέτρεπε σε σύζυγο να «πάει» με τη νεκρή γυναίκα του «για 6 ώρες μετά την ώρα θανάτου, ούτως ώστε να την αποχαιρετήσουν σωστά».

Ο ισλαμιστικός νόμος είχε το εμπνευσμένο όνομα «αποχαιρετιστήρια σεξουαλική επαφή».

Έρχονται λοιπόν τώρα και ζητάνε ως δήθεν… πρόοδο να γίνει το ίδιο και στη Σουηδία.

Η Σεσίλια Τζόνσον (Cecilia Johnsson), πρόεδρος της Νεολαίας στη Στοκχόλμη, ειδικά για τη νεκροφιλία δήλωσε ότι «πρέπει να μπορείς να έχεις το δικαίωμα να αποφασίσεις τι θα συμβεί στο σώμα σου μετά τον θάνατό σου, είτε για δωρεά στην επιστήμη για έρευνα, είτε να το προσφέρεις σε κάποιον για σεξ, να μην υπάρχει πρόβλημα».

Το κόμμα «Φιλελεύθερων» καταδίκασε την απόφαση της Νεολαίας του, ωστόσο, αυτή είναι η νέα γενιά που επωάζεται στα εκκολαπτήρια. Ορκισμένοι εχθροί του ανθρώπου και της λογικής, πράκτορες του χάους.

pentapostagma.gr
 
-->