Τι συμβαίνει; Οδηγίες στον λαό των Φιλιππίνων για πιθανή πυρηνική επίθεση!

- Αυγούστου 23, 2017

Έκτακτο διάγγελμα του προέδρου της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η κίνηση του στρατού και των αρχών των Φιλιππίνων, να δώσουν συστάσεις στους απλούς πολίτες στην περίπτωση που η χώρα τους χτυπηθεί από πυρηνικές βόμβες!

Αφορμή στάθηκε η ολοένα και κλιμακούμενη ένταση στην περιοχή του Δυτικού Ειρηνικού, με την Β.Κορέα να απειλεί ευθέως με πυρηνικό πλήγμα τη νήσο Γκουάμ, η οποία βρίσκεται στην θάλασσα των Φιλιππίνων.

Ως εκ τούτου η κυβέρνηση Ντουτέρτε σε επείγον διάγγελμά της συστήνει στους πολίτες της χώρας:

1)Κανείς δεν πρέπει να κοιτάξει τη λάμψη στον ουρανό, διότι εγκυμονεί σοβαρότατος κίνδυνος να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα μάτια.
2)Να πλυνουν άπαντες το σώμα τους με σκέτο νερό, δίχως να χρησιμοποιήσουν σαπούνια ή άλλα προϊόντα.
3)Να παραμείνουν στις οικίες τους με κλειστά παράθυρα για 24 έως 48 ώρες τουλάχιστον.

Μάλιστα η κυβέρνηση των Φιλιππίνων έδωσε σαφείς οδηγίες προς τους πολίτες της (και τους πολίτες των ξένων χωρών) μέσω social media, προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή κάλυψη.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν και την σοβαρότητα της κατάστασης, μιας και η χώρα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, απειλούμενη ουσιαστικά με πυρηνικό ολοκαύτωμα!

«Οι αρχές προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι για τους ανθρώπους μας», αποκάλυψε μέλος της Φιλιππινέζικης κοινότητας στην χώρα μας, μεταφέροντας το κλίμα τρόμου και ανησυχίας που πλανάται.

el.gr 
-->