Χορήγηση φαρμάκων και εμβολίων με εμφυτεύματα - Πίσω από την νέα «επαναστατική» μέθοδο ο Bill Gates


Μαρία Τσολακίδη

Ο σάλος που προκλήθηκε από τους θανάτους που προκάλεσαν τα πειραματικά εμβόλια του ιδρύματος Bill & Melinda Gates στην Ινδία ουδένα συγκίνησε παγκοσμίως. Η υπόθεση είναι ήδη στο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας και αφορά τον θάνατο επτά κοριτσιών και εκατοντάδων σοβαρών παρενεργειών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών εμβολίων HPV.

Οι δοκιμές διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας χιλιάδες κορίτσια από 9 έως 15 ετών τα οποία ζούσαν σε κρατικά οικοτροφεία για φτωχές οικογένειες. Ούτε τα κορίτσια αλλά ούτε και οι οικογένειές τους γνώριζαν τίποτε για το πείραμα στο οποίο ελάμβαναν μέρος.

Ακάθεκτος ο Bill αφού «επισήμως» είναι από τους μεγαλύτερους «φιλάνθρωπους», μέσω του ιδρύματος πάντα, θέλοντας να «σώσει» όλα τα παιδιά του κόσμου χρηματοδοτεί έρευνα του πανεπιστημίου ΜΙΤ για την εμφύτευση εμβολίων σε βρέφη που θα δρα μακροχρόνια.
Η έρευνα στέφθηκε από «επιτυχία» και όλοι μαζί πανηγυρίζουν γιατί θεωρούν πως έκαναν ένα ακόμη βήμα για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Η νέα εφεύρεση αφορά τον τρόπο για τη χορήγηση πολλαπλών δόσεων εμβολίου ή φαρμάκου για μεγάλο χρονικό διάστημα με μία μόνο ένεση. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εφεύρεση μιας «νέας μεθόδου κατασκευής 3-D που μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο τύπο σωματιδίου μεταφοράς φαρμάκου που θα μπορούσε να επιτρέψει τη χορήγηση πολλαπλών δόσεων ενός φαρμάκου ή εμβολίου για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο», σύμφωνα με το MIT News.

Η νέα τεχνική κατασκευής, ονομάζεται SEAL (Stamped Assembly of Polymer Layers), δημιουργεί τρισδιάστατα μικροσωματίδια που μοιάζουν με «μικροσκοπικές κούπες καφέ» οι οποίες γεμίζονται με εμβόλια ή φάρμακα και σφραγίζονται. Οι «κούπες», κατασκευάζονται από εγκεκριμένο από την FDA βιοσυμβατό πολυμερές και είναι προγραμματισμένες να αφήνουν ποσότητα φαρμάκου σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: stontoixo.com


Χορήγηση φαρμάκων και εμβολίων με εμφυτεύματα - Πίσω από την νέα «επαναστατική» μέθοδο ο Bill Gates Χορήγηση φαρμάκων και εμβολίων με εμφυτεύματα - Πίσω από την νέα «επαναστατική» μέθοδο ο Bill Gates Reviewed by Sahiel on 9/22/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.