Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ “ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ” ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

- Σεπτεμβρίου 28, 2017

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Πόσες και πόσες φορές δεν έχω αναφερθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν σε άρθρα μου για το ιερό νησί της Κω! Το οποίο θεωρώ, πως είναι η κερκόπορτα που ανοίγουν απάτριδες Έλληνες προκειμένου να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα!

Όταν έχω πολλάκις αναφερθεί πως, το νησί του Ιπποκράτη το αλωνίζουν και το στελεχώνουν πράκτορες της ΜΙΤ υπό την ανοχή των δικών μας κυβερνήσεων και των δικών μας Μυστικών Υπηρεσιών!

Το οποίο νησί της Κω, προπαγανδίζει ως το νησί της επιθυμίας του στους Τούρκους επισκέπτες ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Όταν οι άσπονδοι “φίλοι” μας οι Βρετανοί, πριν λίγο καιρό διά μέσω της εφημερίδας “Μετρό” μας ανήγγειλαν πως η Κως ανήκει στην Τουρκία!

Όταν ο Δήμαρχος της Κω “ξεγύμνωνε” την Κουντουρά

Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τον μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί της Κω στο κατακαλόκαιρο και δημόσια ο Δήμαρχος της Κω “ξεγύμνωνε” την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, λέγοντας σε τηλεοπτικό σταθμό: “Δε νομίζω ότι κάνατε δεκτά τα αιτήματά μας. Ζητήσαμε μειωμένο ΦΠΑ, δεν τον έχουμε. Να ζητήσω τώρα κάτι; Να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ οι τουριστικές επιχειρήσεις; Θα βοηθήσει η κ. Κουντουρά;”!

Βέβαια, όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η φωνή του Δημάρχου της Κω, είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω για την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Ωστόσο, αυτή η φωνή βρήκε στο πλευρό της όλους τους Συνέλληνες!

Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου στην Κω

Παρά ταύτα, είναι άλλο το δημόσιο ξεμπρόστιασμα της ανάλγητης Εξουσίας από το Δήμαρχο της Κω, που βρήκε σύμμαχο το Πανελλήνιο και είναι άλλο η πρωτοβουλία του Δημάρχου της Κω για την πραγματοποίηση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην Κω του φεστιβάλ τουρκικού κινηματογράφου! Με μια συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Κωνσταντινούπολη με Τούρκους και τουρκο-λάγνους παρισταμένους!

Άραγε, διερωτήθηκε ο κ. Δήμαρχος γιατί κόπτονται και δείχνουν τέτοιο ενδιαφέρον για το νησί οι Τούρκοι; Όταν έχουν καταφέρει να πλημμυρίσουν το νησί με ισλαμιστές λαθρομετανάστες υπό του τύπου της προσωρινής διαμονής, που θα εξελιχθεί σε μόνιμη, με την αγαστή συνεργασία της ελληνικής Μπολσεβίκικης κυβέρνησης; Όταν το μουσουλμανικό στοιχείο ήταν ήδη πολυπληθές στο νησί πριν από την νέα “εισβολή” τους με αφορμή τον πόλεμο στη Συρία;

Είναι αφέλεια ή προδοσία;

Διαβάστε την ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Δήμου Κω και κρίνετε εσείς τι από τα παραπάνω είναι αυτή η ανακοίνωση: 

«Η εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου, που διοργανώθηκε πέρυσι στην Κω και συνέβαλε στην προβολή του νησιού, αποκτά νέα δυναμική. Το Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου διοργανώνεται φέτος στην Κω και στην Αλικαρνασσό στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο Δήμων και στοχεύει να αποτελέσει θεσμό πολιτισμού που θα προάγει την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη. Είναι χαρακτηριστικό της εμβέλειας που έχει το Φεστιβάλ, η κοινή συνέντευξη που δόθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τους διοργανωτές, το Σύνδεσμο Πολιτισμού του Δήμου Αλικαρνασσού και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Κω. Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου, στην οποία παρέστησαν ηθοποιοί αλλά και δεκάδες δημοσιογράφοι, εκτός από την παρουσίαση και προβολή του Φεστιβάλ, ήταν και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας AYLA, η οποία φιλοδοξεί να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες θέτοντας υποψηφιότητα για το OSCAR καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης, μιλώντας, τόνισε ότι “Δήμος Κω και Δήμος Αλικαρνασσού αποδεικνύουν ότι μέσα από τον πολιτισμό μπορούν να αναδεικνύουν τη δυναμική που έχουν οι δυο περιοχές, ως τουριστικοί προορισμοί. Η Κως του πολιτισμού είναι αναπόσπαστο μέρος του συνολικού τουριστικού μας προϊόντος. Το Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου προβάλλει την Κω στην τουρκική τουριστική αγορά αλλά και διεθνώς”»!

Και επειδή εσείς κύριοι δημοτικοί άρχοντες της Κω και της Αλικαρνασσού εν τη αφελεία σας – θέλω να πιστεύω – σφίγγετε τις σχέσεις σας με τους αλλόθρησκους, θα σταματήσει ξαφνικά ο Ερντογάν να εκφράζει τον αλυτρωτισμό του για τα ελληνικά Δωδεκάνησα;; Θα σταματήσει αμέσως τις εναέριες και τις διά θαλάσσης παραβιάσεις του ελληνικού κυριαρχικού μας χώρου στα Δωδεκάνησα;;

Θα το επαναλάβω: Είστε αφελείς τελικά ή προδότες;;

Επιστρέφουν οι τουρκικές σειρές στα κανάλια μας

Στην ίδια κεκαλυμμένη παραδόπιστη φιλία των Τούρκων εντάσσεται και η προβολή στα τσοντο-κανάλια μας των τουρκικών σειρών! Και μπορεί οι τηλεθεατές να γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις τουρκικές σειρές κατά την περασμένη σεζόν, όπως προκύπτει από τις… χαμηλές πτήσεις που σημείωσαν σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία, ωστόσο τα βοθροκάναλα του Συστήματος επανέρχονται δριμύτερα, προαναγγέλλοντας νέες τουρκικές σειρές! Προσπαθούν απεγνωσμένα να αλώσουν το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων! Προσπαθούν να μας γυρίσουν στην εποχή της τουρκοκρατίας! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ωφέλιμος ο ραγιαδισμός! Δυστυχώς, είναι ταγμένοι στο βωμό του χρήματος! Όχι εκείνου του χρήματος, που θα βγάλουν τα κανάλια από τις διαφημίσεις κατά την προβολή των τουρκο-σήριαλ, αλλά εκείνου που παίρνουν κάτω από το τραπέζι για την απεθνοποίηση και αποχριστιανισμό του Έλληνα!

Υπάρχουν εξαιρέσεις στην Εκκλησία μας

Υπάρχουν Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας που είναι ολοσχερώς υποταγμένοι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση, που εκφράζεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους έχει κυριεύσει πλήρης αφωνία! Υπάρχουν επίσης Ιεράρχες που δεν μιλούν για να τα έχουν καλά με όλους και να εξασφαλίζουν τον μισθουλάκο τους! Υπάρχουν όμως και Ιεράρχες που Επαναστατούν! Όπως ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, Ευσέβιος, που έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ενημερώνει για το άλυτο μεταναστευτικό πρόβλημα! Τονίζοντάς του πως, στη Σάμο έχει ξεφύγει η κατάσταση από κάθε δυνατότητα ελέγχου και μπορεί να χαρακτηριστεί ως δραματική! Που οφείλεται στην εισροή των “μεταναστών” που παίρνει μορφή επέλασης! Καταγγέλλει επίσης ο Μητροπολίτης πως, στο Βαθύ των 6 χιλιάδων κατοίκων ζουν σήμερα άλλες 5 χιλιάδες “μετανάστες”, όταν ο καταυλισμός πλησίον της πόλης μπορεί να φιλοξενήσει μόνο 800 ανθρώπους! Και καταλήγει ο Μητροπολίτης Σάμου στην επιστολή του: «Σας διαβεβαιώνουμε, ότι όλοι εμείς παραμένουμε απλοί θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου, βιούντες την εγκατάλειψη της Πολιτείας και αδύναμοι εξ αυτού να αντιδράσουμε, απευχόμενοι απλώς τα χειρότερα, και ο νοών νοείτω»!

Στο παιχνίδι και ο αθλητισμός

Συνέλληνες, τι ακριβώς δεν καταλάβατε από την αναφορά όλων των παραπάνω; Εφησυχάζετε μη αντιδρώντες; Μας παίρνουν την Πατρίδα μέσω κερκόπορτας που ανοίγουν στα νησιά μας! Και επειδή δεν σας φτάνουν τα παραπάνω, να σας ενημερώσω πως ο αθλητικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης “Ιπποκράτης” έκανε προετοιμασία στην Τουρκία! Χάθηκαν από τον ελλαδικό χώρο οι πόλεις και τα θέρετρα για να προετοιμαστούν κατάλληλα οι αθλητές του “Ιπποκράτη” της Κω;; Αν δεν είναι αυτά σημεία των καιρών, τότε πια είναι;; Επανέρχομαι…


 
-->