Με το αποφυλακιστήριο στην τσέπη, «χάρη» στο Νόμο Παρασκευόπουλου, έδρασαν οι τρεις από τους επτά Γεωργιανούς

- Οκτωβρίου 30, 2017

Με το αποφυλακιστήριο στην τσέπη, «χάρη» στο Νόμο Παρασκευόπουλου, έδρασαν οι τρεις από τους επτά Γεωργιανούς που με το αναμμένο σίδερο βασάνισαν φρικτά την 85χρονη γυναίκα, που μαρτύρησε στα χέρια τους.

Οι αδίστακτοι ληστές και βασανιστές της ηλικιωμένης γυναίκας, όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν το νόμο Παρασκευόπουλου για να βγουν από τη φυλακή αλλά συνέχισαν, την σκληρή δράση τους, ενώ παράλληλα… είχαν μαζί τους και άλλους τέσσερις… εκπαιδευόμενους προκειμένου να μεγαλώσει η εγκληματικού τους δράση.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακισθεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Όσο για τους άλλους τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί είχαν εγκληματική δράση, προκειμένου να... εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν την εγκληματική τους δράση και στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τη σπείρα τους τελευταίους 2,5 μήνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να «δέσουν» την υπόθεση. Η έρευνα έδειξε ότι η σπείρα χρησιμ
οποιούσε τη μέθοδο της προσομοίωσης πριν πραγματοποιήσει τα χτυπήματά της. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν, έκαναν χρονομετρήσεις και «πρόβες» για τους ρόλους που είχαν αναλάβει. Αν και οι επτά Γεωργιανοί έχουν συλληφθεί, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί και σε ποιες άλλες υποθέσεις - πέραν της επίθεσης στην 85χρονη - έχουν εμπλακεί.

Πηγή: parapolitika.gr 
-->